Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: Mechanical
Bor: Järfälla, Stockholms län
Kategori: Amatörfotograf
Medlem sedan: 2006-07-12
Senast inloggad: 2024-04-14 07:54

Mitt intresse för fotografering har funnits så länge som jag kan minnas och jag fick en egen liten kamera år 2002. Det var inte förrän i mitten av 2006 som jag blev intresserad av att anstränga mig för att få bra bilder. Min Nikon D80 införskaffades i början av juni år 2007 och under hösten 2010 köpte jag mig min älskade D300 som i mars 2015 ersattes av en D700.

Jag räknar mig själv som vinthundsfotograf. Det är de snabba vinthundarna jag älskar och helst fotograferar, men oavsett vad jag fotograferar känns det bäst om det är något speciellt uttryck fångat i bilden.

Förhoppningsvis utvecklas jag hela tiden och mitt mål är hela tiden att ta kreativa, lite ovanligare eller väldigt personliga hundbilder.

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Gatufoto, Nattbild, Macro, Svart-vitt, Vilda djur, Husdjur / Tamdjur, Fine Art Nude

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Varje gång man sätter sig vid datorn för att kolla vad man lyckats fotografera och inser att man fått några riktigt bra bilder, när man känner att man utvecklas som fotograf. Det är helt lovely.

Mitt sämsta fotominne:
Har inget speciellt dåligt fotominne. Men de gånger man varit ute och trott att man fått många bra bilder och så visar det sig att bara en eller två är "okay" - då har man inte varit överlycklig...

Min största inspiration:
Vinthundarna, de vackraste i världen enligt mig. Så personliga, speciella och annorlunda... Det är (oftast) ren glädje och enormt intressant att fotografera dem.

I kameraväskan har jag alltid:
Min D700 och mitt 50/1,4.

Drömbilden är:
En bild som alltid är något bättre än den bästa bilden för dagen.

 
Blandat
Vanligt
1 bilder
Blandade vinthundsbilder.
Vanligt
9 bilder
 
 
ANNONS