Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: Stuga
Ålder: 50 år
Bor: Göteborg
Kategori: Frilansfotograf
Medlem sedan: 2002-05-25
Senast inloggad:

Reser till Bolivia igen i mitten av juni, på en mix av reportege- och semesterresa!

Titta gärna in i portfolion!

Tillbaka i Göteborg lagom till våren, ser verkligen fram emot att komma ut i naturen och fota. Efter hårt arbet i Bolivia måste dock hela utrustningen in på service hoppas det går fort...

Har nyss plockat ner min första internationella utställning - Fotoencuntro 2007 i La Paz. Ställde ut sju bilder i en samlingsutställning med namnet "Gente Como uno" - Folk som du. Vernissagen var trevlig med mina kompisar i "Las Divas" - divorna som en härligt glammig färglick!

Nu har jag utställning på G! På det internationella fotomötet Fotoencuntro 2007 i La Paz ställer jag ut sju bilder i en samlingsutställning med namnet "Gente Como uno" - Folk som du. Vernissage hålls den 25:e sept och det skall bli riktgt skojjigt!!!

Bor i La Paz, Bolivia. Har fått lite snurr på frilansandet! Borde kanske flytta över mig till frilanskategorin, men jag vågar inte riktigt... Det är iaf ruskigt kul att folk börjar intressera sig för ens bilder! Och det är häftigt att se dem i tryck här och var!

Titta gärna in i PORTFOLION också där lägger jag mest bilder!

Jag fascineras av bilders förmåga att påverka och väcka känslor. Hur bilder skapar och underhåller drömmar, ideal, ilska, frustration. Hur bilden speglar oss och den värld vi lever i, vill leva i, eller inte vill leva i. Med våra bilder har vi möjlighet att visa på det som vi gillar, eller inte gillar. En bild som berör och ger en sån där skön klump imagen, det är en bra bild.
Profilbild foto: Emma Schütt

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Reportage / Situation, Vilda djur, Action / Äventyr

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av histogram. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Åtta Toucaner som möttes i ett träd i Pantanal, tjattrade lite med varann varefter de stack åt olika håll. Det kanske mer var en naturupplevelse än en fotoupplevelse, men det var en magisk stund.

Mitt sämsta fotominne:
Err 99...

Min största inspiration:
Livet

Jag fikar helst:
Kaffe + kanelbullar en disig morgon på mossen eller berget

I kameraväskan har jag alltid:
En påse hembakta kanelbullar (i värsta fall en påse kanelgifflar)

Drömbilden är:
En quetzal på en mossig gren med bromelior i dimmigt morgonljus, en solstråle silar igenom och träffar fjäderdräkten som glittrar som ädelstenar.

 
Blandade bilder
Vanligt
0 bilder
Rio Yacuma - Amazonas
Vanligt
8 bilder
Fri Luft
Vanligt
0 bilder
Bolivia
Vanligt
1 bilder
Björn & Hanna
Vanligt
0 bilder
En by i bergen
Vanligt
0 bilder
San Lucas, Guatemala
Vanligt
0 bilder
natur och djur
Vanligt
1 bilder
Antigua Guatemala
Vanligt
0 bilder
Levande musik
Vanligt
0 bilder
 
 
ANNONS