Annons
Användarnamn: Cavello
Ålder: 31 år
Bor: Halmstad, Hallands län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2004
Medlem sedan: 2006-07-27
Senast inloggad:

Glad, positiv, fotointresserad och hästmänniska är fyra ord som beskriver mig väldigt bra...

Jag har fotograferat mer aktivt sedan 2006 (då jag köpte min första systemkamera, en Nikon D50) men jag har alltid haft ett brinnande fotointresse och fotat allt och alla.

Varför det är så roligt att fotografera är svårt att säga men det har något att göra med att man faktiskt får en ypperlig chans att fånga de bästa ögonblicken på bild. Det gäller att vara snabb på avtryckaren, för som bekant så "kommer ögonblicket som en snigel, men försvinner som en blixt".

Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Nattbild, Macro, Barn, Reportage / Situation, Vilda djur, Digital efterbehandling, Porträtt, Husdjur / Tamdjur

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Mitt bästa fotominne var när jag i somras var på European Shetland Games och fick över 600 fina bilder. Ett lyckat fotominne!

Mitt sämsta fotominne:
Mitt sämsta fotominne måste ha varit när jag var mindre och fotade med en analog kamera från 1990 som aldrig ville samarbeta. Jag skulle fota ett mycket speciellt minne och alla bilderna blev förstörda.

Min största inspiration:
Inspirationen får jag från allt men speciellt på hösten älskar jag att fota. Det är väldigt lätt att hitta nya motiv att fota nu när jag har D50:n eftersom jag är nyfiken på att lära mig allt om fotografering.

Jag fikar helst:
På kaffèt nere på Åhlens bottenplan, mums vad god fika de har där.

I kameraväskan har jag alltid:
Självklart kameran och ett par passande objektiv för varje fototillfälle, minneskort och batterier, filter och liknande.

Drömbilden är:
Ett foto på Australiens brumbys i full fart rakt igenom solnedgången.

 
Modellfoto
Vanligt
6 bilder
Människor och djur
Vanligt
0 bilder
Motiv
Vanligt
0 bilder
Djur
Vanligt
1 bilder
Natur
Vanligt
3 bilder
 
 
ANNONS