Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: uffe6y
Ålder: 58 år
Bor: Storvreta, Uppsala län (visa på kartan)
Kategori: Yrkesfotograf
Började fotografera: 1979
Medlem sedan: 2006-08-13
Senast inloggad:

Hej alla trevliga människor

Uffe heter jag Ser gärna att ni kollar in mina bilder och om ni vill så får ni gärna ge ris eller ros. (helst ros) och som jag alltid brukar säga:

Jag vet att du tror att du förstår vad du tyckte att jag sa men jag är inte säker på att du fattade att vad du hörde inte var vad jag menade

Ha det gott

Det är inte farten som dödar, det är smällen
Eller på Engelska:
It's not the fart that kills, it's the smell..

Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Gatufoto, Nattbild, Reportage / Situation, Vilda djur, Action / Äventyr, Sport / Motorsport, Arkitektur

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
När jag tidigt en morgon ser en älg med en gigantisk krona på en dimmig åker ca 15 meter från bilen..stannar och öppnar takluckan..skjuter iväg ett par skott innan älgen springer iväg..ser sen att det är de första bilderna på rullen som blir röda av ljusskador....DAEM!! Men vackert var det!

 
Mina pix
Vanligt
10 bilder
 
 
ANNONS