Annons
Användarnamn: johangunnar
Ålder: 66 år
Bor: stockholm, Stockholms län
Kategori: Frilansfotograf
Medlem sedan: 2006-08-23
Senast inloggad:

Fick en kamera tidigt av pappa och har fotograferat sedan dess. Gått kurser och varit kursledare på ABF. -86 gick jag på GFU. Åkte till England och gick på workshops -87 och -89 Frilansade fram till -95, heltid och halvtid. Jobbar sedan en massa år som teknikproducent på Nordiska museet. Men har nu funderingar på att ta upp frilansadet igen och har några jobb på ingång. Tycker att bildanalys och kritik är en viktig del av skapandet då jag tycker att vi som fotografer måste komma längre än att bara avbilda det vackra. Vi måste försöka att tillföra något av oss själva. Säga något.....

Inspirerad av några underbara bilder och människor här på Fotosidan har jag har varit nere i källaren och letet fram gamla kopior som har legat till sig. Det finns ett urval under sv/v i mina album.

Vem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Landskap, Nattbild, Reportage / Situation, Svart-vitt, Arkitektur, Digital efterbehandling, Porträtt

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Mac och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
4G compactflash

Min största inspiration:
bilder, bilder, bilder och åter bilder

Jag fikar helst:
på giffi

I kameraväskan har jag alltid:
kameran

Drömbilden är:
har jag inte tagit än

 
sv/v
Vanligt
9 bilder
arkitektur
Vanligt
0 bilder
stolar
Vanligt
0 bilder
skuggor
Vanligt
0 bilder
gotland
Vanligt
0 bilder
bilder
Vanligt
1 bilder
 
 
ANNONS