Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: TheBear
Bor: Falun, Dalarnas län
Kategori: Yrkesfotograf
Började fotografera: 2002
Medlem sedan: 2006-09-07
Senast inloggad: 2023-11-23 19:44

En tropisk regnskog, lummig grönska och varm fukt efter ett nyfallet regn. Grodor som kväker och apor som hoppar mellan trädens grenar. Mitt i skogen trivs jag. Gärna på kvällen med en lampa, på jakt efter spännande djur.

Parallellt med mitt intresse för natur har också ett intresse för fotografering växt sig starkt. Idag arbetar jag på heltid som fotograf och har även hållit en rad fotokurser. Att visuellt berätta något tycker jag är spännande, oavsett syfte.

Att kunna skapa medvetenhet om hotad natur, bevarande av arter eller belysa miljöproblem är extra givande. Bilder är ett kraftfullt sätt att förmedla naturens skönhet och skörhet.

Idag har jag kombinerat min passion för biologi och fotografering och leder naturfotoresor till artrika platser i tropiska länder. Kolla in www.bergmannaturetours.com

Medlem i grupperna



 
Borneo
Vanligt
5 bilder
Resor
Vanligt
11 bilder
Djur & Natur
Vanligt
9 bilder
Macro
Vanligt
1 bilder
 
 
ANNONS