Annons
Användarnamn: Ellizoft
Bor: Uppsala län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1990
Medlem sedan: 2006-09-24
Senast inloggad:

Började så smått fota under en medieutbildning i Kalix 1990. Älskade att vara i mörkerrummet och förlorade timmar då jag väl var där. Tappade dock bort fotograferingen igen ca 1½ år senare. Skaffade så småningom en Canon EOS 650 med per definition två "dåliga" kit-zoomobjektiv - som faktiskt gav mig otroligt fina bilder 1998 (tog ett tag *flin*) då jag var på Island i ett år.
Utan de fantastiska gratisvyerna kom jag dock av mig igen med fotograferingen.

Min Canon 400D har landat och jag väntar nu in mina nya objektiv. Panorerar runt här på fotosidan för inspiration och - Jepp! det får jag verkligen - vilka fantastiska fotografer ni är!

Har få intressanta bilder digitalt då vi nu bara använt en digitalkompakt - därför har jag inga bilder här ännu. Förhoppningsvis skall jag snart kunna dela med mig av något foto som jag blivit stolt över *håller tummarna* så småningom.

Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Gatufoto, Barn, Reportage / Situation, Svart-vitt, Porträtt

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels inne, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Thorsmörk Island, ensam på dagsvandring i fantastiska vyer och färger.

Mitt sämsta fotominne:
Svartvit rulle som förmodligen *flin* blivit lysande som fastnade i kameran och jag var för ny och grön för att lyckas få ut den utan att sabba hela filmen.

Min största inspiration:
Vår nykomne son. Utsikter/fjäll-landskap. Bilder här på fotosidan.

Jag fikar helst:
Kexchoklad.

I kameraväskan har jag alltid:
Kexchoklad. :-) Eos 400D

Drömbilden är:
En stämningsfull mjuk fin bild på bebbens mormor - ter sig omöjligt att uppbringa hittills, men det ska gå....

ANNONS