** Idag gör vi arbeten på vårt system, kortare störningar och nedtid kan förekomma. **
Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: Pyong
Ålder: 34 år
Bor: Helsingborg, Skåne län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2006
Medlem sedan: 2006-10-09
Senast inloggad:

Hejsan, jag är en nybörjare inom fotografering och söker lite kreativ kritik för att bli så bra som bara möjligt.
Jag tar bilder på lite diverse ting.
En liten "svaghet" är att jag mer eller mindre aldrig kan ge en förklaring varför jag tagit bilden.
Oftast så är mina bilder sådana som jag sett framför mig. Jag vet vad jag vill ha på bilden och ser till att jag får den med.
Men jag har varken tekniken eller förklaringar. Vilket i min mening är en aning negativt. Man ska ju helst ha dom alla.

Så söker så mycket hjälp jag bara kan för att bli bättre. Hoppas jag finner den här :)

Vem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Landskap, Gatufoto, Macro, Barn, Bröllop, Mode, Reportage / Situation, Studio, Posering, Svart-vitt, Digital efterbehandling, Porträtt

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med macro, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Det var nog en blåsig dag i September då jag var på besök hos min mor i Landskrona. Tog med mig D50'n och gick ut en runda med min ena lillebror och fyllde kameran med diverse bilder. Det var för övrigt första gången jag var ute själv utan min pojkvän (vi brukar fota ihop). Det var kallt och väldigt blåsigt men det var kul att se hur kreativ man kan vara med tråkigt väder.

Mitt sämsta fotominne:
Var också i höstas då jag och min pojkvän åkte ut till Nedre Århult här i skåne och tänkte ta höstbilder. Sist vi var där fick vi en drös väldigt bra bilder, men denna gången kom vi lite för sent och all det röda i löven hade blivit brunt och förstört. Kom hem utan några bilder alls.

 
Diverse.
Vanligt
1 bilder
Utomhus.
Vanligt
4 bilder
 
 
ANNONS