Annons
Användarnamn: fiskar-karl
Ålder: 38 år
Bor: Övertorneå, Norrbottens län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2006
Medlem sedan: 2006-10-19
Senast inloggad:

Jag är en inbiten, naturintreserad flugfiskare som har lämnat hembyggden Leksand för att förverkliga mina drömmar om att få jobba som fiskeguide. Så för tillfället studerar jag på Tornedalens Folkhögskola i Övertorneå. Linjen heter Naturguidesutbildning och under mitt andra och sista år (som drog igång hösten 07) så inriktar jag mig som fiskeguide och framtiden ser otroligt ljus ut, fråga gärna om ni undrar varför!!

Fotointresset har vuxit sig starkt tack vare närheten och drivkraften till och av naturen. Båda sakerna går hand i hand. Sen jag köpte min första digitalkamera (som jag fortfarande brukar) så har jag inte rört mig en sekund i naturen utan den vid min sida (läs runt nacken el i ryggan).
All min insperation och entusiasm, både i livet som allmänhet och fotot i synnerhet, bottnar i tryggheten och fascinationen av naturen. Jag hoppas att jag kan inspirera även Dig som betraktare att längta ut i naturen och friheten.

Mycket nöje/ Kalle-Kurbits

Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Porträtt

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Hela sommarens 10 dagars tur i Sarek!

Mitt sämsta fotominne:
Midvinter skidtur i Pallas, Finland. Svinkallt men kameran, som hängde troget runt halsen, trotsade 30 minus, snålblåst och droppande snor och fungerade utmärkt i alla fall!!!

Min största inspiration:
Naturen och människorna som nytjar den.

Jag fikar helst:
Kokkaffe vid en eld

I kameraväskan har jag alltid:
Kameraväska? Jag brukar ha kameran runt halsen så att jag är beredd!!

Drömbilden är:
En stor brunbjörn (levande) tillsammans med en människa på samma bild.

 
Ögonblick från naturen
Vanligt
10 bilder
 
 
ANNONS