Annons
Användarnamn: ernesto
Bor: Munsö
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2080
Medlem sedan: 2006-11-05
Senast inloggad:

Älskar att fånga utryck i mäniskor

Vem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Landskap, Gatufoto, Nattbild, Macro, Svart-vitt, Mörkrum, , Digital efterbehandling, Porträtt, Husdjur / Tamdjur

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels inne, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med macro, och när jag exponerar så tar jag hjälp av histogram. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
En sommardag när en trollslända satte sig på min högra hand och jag hadde kameran i vänsterhanden( jag är högerhänt) Jag lyckades ta ett omvänt grepp om kameran och lyckades att med ett macro och hjärtat i halsgropen ta otroligt fina bilder av den snälla sländan som lungt och snällt lät sig fotograferas på min hand i nästan 10 minuter.

Mitt sämsta fotominne:
Många år sedan när Magnus Uggla precis blivit lite känd. Jag hadde fått förtroendet av ungdomsgården (där jag brukade hänga), att ta bilder av korserten där. Stolt och lite kaxig skred jag till verket och plåtade och plåtade. Dagen efter höll jag på att dö när jag upptäckte att jag glömt att ladda kameran med film! Jag bytte efter det tillfället ungdomsgård, så jobbigt som det var kunde jag inte komma dit mer tyckte jag.

Min största inspiration:
Att titta på amdras bilder och verk och höra deras berättelser om hur dom jobbar och tänker.

Jag fikar helst:
Latte på dubbel ezpresso och en nybakt kardemummabulle, i en lungn vrå utan stojiga barn omkring mig på ett mysigt fik med utsikt.

I kameraväskan har jag alltid:
Extra minneskort.

Drömbilden är:
Att få följa med en rymdfärga och ta en bild av jorden utifrån rymden

 
Blommor
Vanligt
1 bilder
Insekter
Vanligt
1 bilder
Insekter
Vanligt
1 bilder
Porträtt
Vanligt
2 bilder
 
 
ANNONS