Annons
Användarnamn: bellflower
Ålder: 65 år
Bor: Enskede, Stockholms län (visa på kartan)
Kategori: Frilansfotograf
Började fotografera: 1968
Medlem sedan: 2006-11-08
Senast inloggad:

Bilder är magiskt..

Stillheten, tystnaden, funderingarna. Det definitiva avbildandet. Enorma känslouttryck, samt ett vackert motiv. En i flykten fångad händelse. Känslan att vid rätt tillfälle då man som minst anar, kunna fånga den där bilden fotografiskt och på näthinnan är en enorm upplevelse. För mig har den känslan många gånger vart ett sånt där magiskt ögonblick som man genast vet aldrig kommer tillbaka. Nyfikenheten och spänningen över det man just dokumenterat samt min vetgirighet att hela tiden vilja lära sig mer är det som är min drivkraft att hela tiden söka nya motiv till spännande bilder. Jag ser mig själv som en stor entusiast till foto och bildhobbyn. Gör fotouppdrag regelbundet åt nationella och Internationella bild & nyhetsbyråer med professionell leverans.

Visst är bilder magiskt...

Gilla gärna min facebooksida.
https://www.facebook.com/RingblomPhotography

Vem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Landskap, Gatufoto, Nattbild, Macro, Barn, Bröllop, Studio, Action / Äventyr, Sport / Motorsport, Arkitektur, Digital efterbehandling, Porträtt, Natur

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av erfarenhet. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Alla bra bilder. För många att nämna. Problemet är nog bara att kunna förmedla dom.

Min största inspiration:
Glädjen att upptäcka och dokumentera det man tidigare inte sett eller hunnit med. Min egna nyfikenhet att vilja lära mig samt i stort sett nästan alla medlemmar här på Fotosidan med sina underbara bilder.

Jag fikar helst:
Fjällgatan på Söders höjder som ger ro i hela kroppen. Favoriten av dom alla helt klart. Fast en skärgårdklippa med solnedgången som hovmästare är ju inte fy skam de heller. Hör av Dig så fikar vi tillsammans.

I kameraväskan har jag alltid:
Min Nikon D300 som är bland det bästa jag köpt samt ett gäng gluggar. Fika å nåt snaskigt såklart. I ett annat fack i väskan har jag med mig mängder av ideer och uppslag till nya roliga bilder. Det enda jag saknar i väskan är tiden att hinna med..

Drömbilden är:
Ja visst finns den..

Mina favoritbilder från andra fotografer

ANNONS