Annons
Användarnamn: MissWååg
Ålder: 41 år
Bor: Forsbacka, Gävleborgs län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Medlem sedan: 2007-01-28
Senast inloggad:

Amatörfotograf som fotar hellre än bra. Hjälp mig gärna att bli bättre genom att kommentera mina bilder, konstruktiv kritik uppskattas!

Tack för att du tog dig tid och kommenterade någon av mina bilder så jag kan bli bättre!

Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Barn, Bröllop, Studio, Mörkrum, Porträtt

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med macro, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Det måste vara när jag fotade en nära vän, som för övrigt var världens linslus, för ett skolarbete sista året i gymnasiet. Bilden blev kanon bra men min vän dog hastigt i en olycka några månader senare. Hans föräldrar fann bilden jag tagit på honom och de bestämde sig för att den skulle vara på hans gravsten. Jag stod i många timmar i mörkrummet på skolan för att få fram den bästa bilden som någonsin skulle vara möjlig. Detta måste vara både mitt bästa och sämsta fotominne. Men det värmer i mitt hjärta att alla i hans närhet älskar vårt foto, mitt och Oscars.

Mitt sämsta fotominne:
Samma som det bästa, konstigt nog!?

Min största inspiration:
Får jag från andra människor, djur & natur.

Jag fikar helst:
Jag fikar helst på en ö i vättern, dit vi tagit båten och badat flera gånger på vägen dit för att det är så varmt då solen står högt på himlen.

I kameraväskan har jag alltid:
Ett extra minneskort/filmrulle!

Drömbilden är:
Drömbilden, ja den väntar jag på att få ta!

 
Liv
Vanligt
1 bilder
Bröllop
Vanligt
4 bilder
Porträtt
Vanligt
5 bilder
 
 
ANNONS