Annons
Användarnamn: Kimpah
Ålder: 35 år
Bor: Rimbo, Stockholms län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2007
Medlem sedan: 2007-02-07
Senast inloggad:

Hejsan, jag heter kim
gillar att fotografera, har inte fotat länge men..
har tagit några närbilder, + lite blandat =)

skriv om ni vill nått =)

Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Studio, Porträtt

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Jag vakna upp tidigt av att solen sken strålande fint.. tog min babe och gick ut och fotade länge i bara t-shirt och mjukisar, de va -5 =).. jag tänkte inte då på hur kallt det var ute, utan på hur underbara bilder jag kunde få =).. ladda senare in bilderna på datan och kännde mig stolt över mig själv..

Mitt sämsta fotominne:
jag var inne i grann staden Norrtälje och skulle fota 2 kompisar då jag tappade min babe på marken, men babe gör allt för mig och inte en skråma drog hon åt sig =)

Min största inspiration:
Min farbror var för ca 5 år sen seriös fotograf, sålde bilder och åkte runt och fotade, har b.l.a fotat för GB = Göteborgsposten.. han har lärt mig olika tips o trix som jag dock inte prövat ännu men de kommer ;)

Jag fikar helst:
nere i ett av Rimbos små caféer Cissis :)

I kameraväskan har jag alltid:
min babe (eos 400D) Canon 55x200mm Canon 18x55m Batterigreppet Kabeln till pcn Laddaren

Drömbilden är:
en tidig morgon då dimman ligger tätt över sjön med fåglar som vilar på den stilla ytan, eller en underbar sommar kväll då dimman ligger lågt på åkern och rådjur som betar i solnedgången.. får hoppas på att få några fina bilder när jag ska på fotoresa i sommar, ska åka hela norge upp, vidare genom sverige till sommar stugan i finland, ner längst finlands kust och vidare till sverige med båt.. låter lovande eller vad tkr ni fotografer?

 
Närbilder
Vanligt
3 bilder
 
 
ANNONS