Annons
Användarnamn: mafoto
Ålder: 48 år
Bor: Norrköping, Östergötlands län (visa på kartan)
Kategori: Frilansfotograf
Började fotografera: 1992
Medlem sedan: 2007-03-20
Senast inloggad: 2023-11-22 14:38

Driver ma-foto som en hobbyverksamhet.

www.ma-foto.net

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Landskap, Macro, Barn, Bröllop, Studio, Posering, Svart-vitt, Vilda djur, Action / Äventyr, Arkitektur, Porträtt, Natur, Fine Art Nude, Växter, insekter, naturdetalj, Konsertfoto

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i svartvitt. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med macro, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Har många, svårt att välja men för mig handlar det om att lyckas hitta rätta känslan, Både när det gäller slutresultatet och i själva fotostunden. Det är viktigt at njuta och må bra och ha kul. Ihop med modeller känns det viktigt att hitta ett avslappnat arbetssätt och att man litar på varandra och förstår varandra.

Mitt sämsta fotominne:
Inget särskillt minne,..men det har hänt att man laddat för ett fototillfälle och glömt att ladda batterier eller liknande.

Min största inspiration:
Naturen: Jag anserv att vi måste värna om att bevara vår natur som ger oss så mycket energi. Dels i former vi inte kan se, men även rent estetiskt och fysiskt i form av syre, mat, kläder osv. Naturen är vacker och livsviktig! Människor: Människokroppen är vacker i alla dess former. Varje kropp har sin egna historia att berätta och jag kan lätt se att varje kropp har vackra detaljer och former som kan relateras med former i naturen tex. Vi tar kroppen lätt för givet och glömmer att den inte är en självklarhet och vi glömmer vilken fantastisk "maskin" den verkligen är.

Jag fikar helst:
Med familjen eller goda vänner. Kanske inte helt fel med en bit paj och vanlijsås till, eller en god chokladbit! Beroende på väder, vind och årstid fikar jag gärna ute!

I kameraväskan har jag alltid:
Nikon D700 Nikon D40x Nikon 18-50 Nikon 24-120 Nikon 70-300 VR 2 stativ Elicrome blixtar och annan studioutrustning mm

Drömbilden är:
Har senaste året intresserat mig för konstfoto. Vill gärna göra några arrangerade bilder och montage,..gärna som provocerar på flera sätt och som väcker tankar till förändring av sitt egna synsätt.

 
Diverse
Vanligt
3 bilder
Musik
Vanligt
2 bilder
 
 
ANNONS