Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: MLFoto
Bor: Umeå, Västerbottens län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Medlem sedan: 2007-03-20
Senast inloggad:

Köpte min första digitala systemkamera i mars 2007 (Canon 400D). Mitt intresse för fotografering har gått i vågor, men mest har det blivit semesterbilder och bilder på vår dotter. Men nu känner jag för att fördjupa mitt intresse...får se hur länge det håller i sig.Har nu (läs 2009) fortfarande kvar intresset för foto, har hunnit byta ut min 400D mot en 40D och en 5D. Intresset har gått över mer och mer från teknik och prylar till att utveckla mitt "fotoseende". Mina övriga intressen är flugfiske och löpning.

Använd gärna min bonuskod RND-M9Q-RFS på zenfolio.com om du vill öppna ett konto där. Då får du 5$ i rabatt.

Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Nattbild, Porträtt, Natur

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av histogram. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Jag fikar helst:
något sött och sliskigt

I kameraväskan har jag alltid:
en dosa ettan.

 
Nya bilder
Vanligt
5 bilder
Blandat
Vanligt
3 bilder
Djur och Natur
Vanligt
1 bilder
Fiske
Vanligt
0 bilder
Fåglar
Vanligt
0 bilder
Höst
Vanligt
0 bilder
Människor
Vanligt
1 bilder
Tävlingsbilder
Vanligt
0 bilder
 
 
ANNONS