Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: AnnaNilson
Bor: Lund, Skåne län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1995
Medlem sedan: 2007-03-25
Senast inloggad:

Med Lund som startpunkt tar jag mig runt i landet mot skog och betong med siktet inställt på nya spännande bilder! Så ofta jag kan blir det även utländska omgivningar. Målet är att hitta nya spännande ställen som kan ge ny inspiration, nytt tänk och spännande bilder. Förfall i alla dess slag intresserar mig mest.

Jag började med hålkamera och har genom åren testat ett antal olika analoga kameror och arbetat mycket i mörkerrum och lite i studio. Jag är utbildad digital videofotograf/redigerare och frilansar tidvis som detta och som stillbildsfotograf. Har gjort mycket videoproduktioner i form av bl.a. musikvideos och informationsfilm. Frilansarbete som fotograf har varit porträtt till privatpersoner och som bostadsfotograf till mäklare.

Vem är jag?


Mina intressen:


 
Cypern
Utställning
2 bilder
Förfall i Sverige
Vanligt
6 bilder
Små människor
Vanligt
2 bilder
Lanzarote
Vanligt
0 bilder
 
 
ANNONS