Annons
Användarnamn: Mr Flash
Kategori: Frilansfotograf
Medlem sedan: 2007-03-27
Senast inloggad:

Välkommen till mitt hörn av fotosidan…

Wohoo, nu har jag äntligen lagt upp en halvkazz bild på mig själv också.

Jag har alltid varit fascinerad av möjligheterna att berätta med bilder, stillastående så väl som rörliga. Började foto rätt tidigt som amatör och har även jobbat lite som fotoassistent. Men kom inte igång med den analoga tekniken, tyckte det var för struligt när man inte hade eget mörkrum. Men började jobba med foto igen när digital tekniken började utvecklas och priserna började bli lite mera överkomliga. Jag uppskattar möjligheten att bearbeta bilderna själv med den digitala tekniken.

Jag är en kombo av amatör/frilans, använder fotot på olika sätt i mitt arbete. Arbetar frilans med olika saker inom film/video/grafik. Arbetar också som lärare i bla Photoshop.

Var inte rädda för att lämna kommentarer på mina bilder, pretty please with sugar on top! Jag är väldigt intresserad av feedback, behöver inte vara positiv, bara det är konstruktivt!

Vem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Nattbild, Macro, Mode, Studio, Svart-vitt, , Digital efterbehandling, Porträtt

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med macro, och när jag exponerar så tar jag hjälp av histogram. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Jag fikar helst:
Latte, topphalvan på en muffin och en schysst konversation.

I kameraväskan har jag alltid:
Kamerautrustningen, men finns det bara plats kvar stoppar jag gärna ned allt annat där också.

Drömbilden är:
Den perfekta bilden jag ännu inte tagit.

 
Hong Kong
Vanligt
1 bilder
Människor
Vanligt
2 bilder
Natur
Vanligt
7 bilder
 
 
ANNONS