Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: illustrating_lith
Ålder: 40 år
Bor: Stockholm, Stockholms län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1999
Medlem sedan: 2007-04-09
Senast inloggad:

Hej! Jag är en norrlänning som numera är bosatt i Stockholm

Huvudsaklig inriktning på fotografering är svårt att avgöra, men jag älskar att fotografera nästan allt som jag ser genom själens fönster så att säga :)

Jag har fotograferat sedan 1999

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Landskap, Gatufoto, Nattbild, Macro, Bröllop, Reportage / Situation, Studio, Posering, Svart-vitt, Vilda djur, Digital efterbehandling, Porträtt, Husdjur / Tamdjur, Natur, Växter, insekter, naturdetalj, Konsertfoto, Resefoto

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
är ett minne som jag inte har lyckats spara annat än med mitt fotografiska minne... Nämligen att jag alltid drömt om att få se ett vilt lodjur, och som uppvuxen i närheten av där de finns så har jag aldrig sett ett. För tre år sedan, när jag åker buss från umeå till lycksele så sitter jag och fifflar med min kamera, tittar ut genom fönster och en bit fram ser jag en stor orange/gul jättekatt sitta under en gran. Jag stirrar på "katten" medan bussen passerar och hinner se lodjuret kisa och blinka till i solskenet... Resten av resan satt jag bara som förstenad av respekten och lyckan av att ha blivit så tagen av något jag finner så vackert att det faktiskt kortslöt mina instinkter som fotograf.

Mitt sämsta fotominne:
Fotografering av havsörn i norge... som jag inte ens visste skulle finnas där eller få en möjlighet att se. Långt där uppe svävade de, och jag kunde bara smånjuta något smått irriterad på mitt porträttfoto objektiv.

Min största inspiration:
Känslan av livet är en fotografisk upplevelse där varje sekund är en unik bild i sig, även när rummet är kolsvart så finns där minnen som visar sig när man slutar tänka för en stund. (de gånger man lyckas :)

Jag fikar helst:
Kok-kaffe ute i naturen

I kameraväskan har jag alltid:
För många minneskort

Drömbilden är:
Ett vilt lodjur, i soluppgången på hösten när det regnat dagen innan så att små pärlor finns kvar i pälsen.

 
Fotografier
Vanligt
10 bilder
 
 
ANNONS