Annons
Användarnamn: aPics
Ålder: 30 år
Bor: Sundsvall, Västernorrlands län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2006
Medlem sedan: 2007-05-19
Senast inloggad:

Är en ärlig, nyfiken och utåtriktad tjej från Sundsvall med fotografi som största intresse. Människor, djur och fartfyllda sporter är de motiv som oftast tar upp större delen av mina minneskort. Utöver fotandet så är jag ofta ute på vift med kompisar, i backen eller i stallet:)

Vem är jag?


Mina intressen:
Reportage / Situation, Vilda djur, Action / Äventyr, Sport / Motorsport, Digital efterbehandling, Porträtt, Husdjur / Tamdjur

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Majoriteten av mina utlandsresor är underbara fotominnen.

Mitt sämsta fotominne:
Skulle fota en kompis och hennes ponny ute på en snötäckt äng, det var runt 15 grader kallt och snön gick mig till knäna. Dum som man är hade jag endast på mig vanliga gympadojjor och vantarna glömde jag ju självklart i stallet. Blev inte många bilder den dagen, men jag kan lova att jag blev förvånad när jag nästa gång kom in i hennes rum och det hängde en förstoring på en av mina bilder över hennes säng.

Min största inspiration:
Ingen jag kan komma på.

Jag fikar helst:
Inte alls.

I kameraväskan har jag alltid:
Alla manualer och instruktionsböcker, hårnålar, extra linslock och minst en penna.

Drömbilden är:
En bild som på ett häpnadsväckande och fascinerande sätt framställer miljöförstöringen så betraktaren verkligen tänker till.

Mina favoritbilder från andra fotografer

 
Landskap/miljö
Vanligt
2 bilder
Levande varelser
Vanligt
7 bilder
 
 
ANNONS