Bättre bilder / Streetfoto

Eric Kim & Johan Steensland

99 kr 209 kr 53%
Gatufotografi är roligt, givande och billigt. Man behöver varken ha de senaste prylarna eller befinna sig på »exotiska« platser på andra sidan jordklotet. Tvärtom! Fantastiska bilder fångas överallt, hela tiden och med enklast möjliga utrustning. Allt du behöver är en kamera och ett intresse för vanliga människor som gör vardagliga saker. Och så kanske den här boken.

I Bättre bilder / Streetfoto delar fotografen Eric Kim med sig av sin passion för gatufoto. Med sin uppriktiga och medryckande ton berättar Eric allt du behöver veta för att du ska kunna utveckla dig som gatufotograf: hur du övervinner rädslan för att fotografera på allmän plats, hur du väljer rätt utrustning och hur du upptäcker allt det vackra i vardagen. Eric guidar oss genom allt från att hitta ett motiv, via ljus och komposition, till att fånga det rätta ögonblicket.

Med sin inspirerande bok gör Eric oss medvetna om världen omkring oss, och han hjälper oss att återupptäcka allt underbart som vi vanligtvis är för stressade för att ens märka. Så ta med dig kameran ut på stan! Om du skulle vilja lära dig att ta bilder av främlingar på stan, eller om du bara är nyfiken på gatufoto  då är det här boken för dig!

För att boken ska kunna inspirera dig ytterligare, innehåller den även intervjuer och gästgallerier med gatufotomästarna Ludmilla Morais, Blake Andrews, Thomas Leuthard och Kramer ONeill.

Om författaren

Eric Kim är gatufotograf och bor för närvarande i Michigan, USA. Hans bilder har visats i bland annat Los Angeles, Seoul, Singapore och Melbourne. Eric håller workshops och undervisar hugade gatufotografer i städer runt om i världen. Bättre bilder / Streetfoto
ISBN: 9789186841515
Författare: Eric Kim & Johan Steensland
Publicerad: 2013
Antal sidor: 144
Mått: 140x210x10
Vikt: 0,3