Slow Photography 1120 Akademipoäng

En kurs av Serkan Günes
  • Feedback av proffs
  • Lär dig ny fototeknik
  • Gå kursen när du vill
Pepp!
Studiematerial
Senast inlämnat

Kursbeskrivning

Läs boken "I huvudet på fotografen Serkan Günes", ladda upp dina bilder – och få kommentarer och värdefulla råd av Serkan själv! Den digital utgåvan av boken ingår i kursavgiften!

Det här är på en och samma gång en utmanande och lärorik kurs, en utsökt fotobok, ett porträtt av en mästarfotograf, och en djuplodande handbok i landskaps­foto­grafi.

För bokens och kursens innehåll står Serkan Günes, prisad landskaps­fotograf och föredrags­hållare. Text­en är skri­ven av Göran Segeholm, som har följt Serkan tätt i hans ar­­be­te i skog och mark. Till­sammans har de diskuterat, analyserat, filosoferat – och inte minst foto­graferat.

Göran är själv fotograf och en av Sveriges mest upp­­skat­ta­de och pub­licerade fotoskribenter. Resultatet av deras samarbete är en bok som likt få andra lyckas tränga in till de innersta hemligheterna bakom fram­­gångs­rikt naturfoto.

Kursen innehåller en digital komplett version av boken "I huvudet på fotografen Serkan Günes – Guide till landskapsfotografi", liksom fotografiska utmaningar som hjälper dig att tillämpa dina nya kunskaper.

I kursavgiften ingår personliga kommentarer på dina inskickade övningsuppgifter från kursens lärare! Återkopplingen sker alltid så snart som möjligt, och max 1 vecka efter att du skickat in en bild.

Om Serkan Günes

Serkan Günes (f. 1980, Istanbul, Turkiet), prisbelönt fotograf, bosatt i Stockholm sedan år 2000, började fotografera vid 22 års ålder. Genom kameran upptäckte han den svenska naturen och det nordiska ljuset. Serkan gestaltar naturens varia­tions­rika land­skap, stora som små. Bilderna karak­täri­seras av hans kritiska sätt att välja ljus, det som idag blivit hans signum.