Funderingar om det går att kombinera ovanstående utan att de kommer i konflikt med varandra, samt allt annat som jag snubblar över i framtiden.

Hyperfokalt liv ...

Just nu är det hyperfokala läget i livet inställt från 0,0000000001 till oändlighet! Allt händer! För att göra en lång historia längre men i "Warpspeed" så är det så här:

- Min Canon EOS 10 D la av, gick till de sälla jaktmarkerna! Faderen hörde min förtvivlan och erbjöd mig att byta min G9:a mot hans 400D, så nu har jag en 400D men ingen diskret gatufotokamera (G9 var mitt Dogma-löfte), vilket föranledde att en Ricoh Digital II införskaffades (med hyperfokalinställning) och eftersom jag inte kan hålla fingrarna borta från Tradera så blev det en Praktica F.X 3, en Yashica Electro 35 GT, en FED 2 samt en svartvit ( vad annars) katt från Fiahemmet i Norrköping som heter Siri. Att få alla dessa på ett gruppfoto har slösat bort hela denna måndag och kapitalt misslyckats (självklart) men här är Siri --->>>

 

Ricoh Digital II är verktyget för denna bild!

Men den stora frågan mitt i allt är var ligger Ellen:s eftersom jag funderar på att ta med mig alla nya grejor på onsdag ( en del av dem i lite kinky lädermundering som jag misstänker att en del gillar) så att de som vill får "fippla" ett tag samt naturligtvis så tar jag med mig  M2:an så någon som vill ha en sådan kan provfota lite ;-)

Ps: Det absolut bästa hyperfokalobjektivet är Voightländer Color Skopar 1:2,8/50, så det så! Synd att det inte går att passa ihop med min M2:a, men med lite våld och en MIG-svets så bör även detta lösa sig! Ds. 

Inlagt 2009-03-02 21:09 | Läst 3352 ggr. | Permalink
Jag tror inte det är nåt på Ellens denna vecka men nästa vecka är det nog samling igen. Säkrast är nog att lyssna med Bengan. Om jag säkert vet att du kommer sliter jag mig nog lös från jobbet. Det vore himla kul att få träffa dig.
Det var inte du som snodde Zorkin framför näsan på mig igår alltså. Det var ju skönt!
Svar från Anders Berlin 2009-03-02 21:39
Jag lovar Thomas, det var inte jag som snodde Zorkin och även om det var det så skulle jag aldrig erkänna detta ;-) Är ledig även nästa onsdag så om det blir något så kommer jag tillsammans med en del analoga vänner dock ej Siri!
Det var jag som "snodde Zorkin framför näsan på dig":). Den är nu laddad med film och jag har brännt av några höftskott. Sorry att jag snodde, men jag drar snabbt dom sista sekunderna på tradera:) Jag krachade min förra zorki mot en klippa på naxos för åtta år sedan. Den förra hade jag från när jag var 14 år till ca 25 år och den funkade klanderfritt. Nu ska jag bara hitta en 35:a till den.
Svar från Anders Berlin 2009-03-08 16:50
Det känns skönt med personer som vågar erkänna vad de utsatt herr Meldert för, snacka om civilkurage ;-) Lycka till med jakten på en 35:a - hittar du två kan du väl höra av dig?