Jag och min kamera.

Här kommer det att finnas mycket bilder, hoppas jag:)

Eric Gadd & Bohuslän Big Band

Var på Eric Gadd ikväll, det bästa av allt var att man fick fotografera, jag slapp smuggla in kameran och kunde fotografera nära scen.

Ljuset var inte så bra antingen blev han blå eller röd, hmm... man kan inte få allt.

Det var i alla fall en härlig kväll, Eric bjöd på en bra stämning och han spelade 2 extra nummer, så när det var dags att gå hem var vi helt nöjda.

Postat 2012-03-24 00:06 | Läst 4034 ggr. | Permalink | Kommentarer (4) | Kommentera

Blir tagen som pressfotograf.

Det händer mig ofta att folk tror att jag kommer från någon tidning, senats var det på Roffe Wikströms spelning. Folk frågar om jag kommer från någon tidning, nu senast så sa jag ja. Tänkte att jag lättare får fota i fred då. Får ni ofta frågor om det?

Postat 2011-12-16 21:48 | Läst 3891 ggr. | Permalink | Kommentarer (6) | Kommentera

The Wall

Efter lång väntan så blev det äntligen dags för att bege sig till Globen för att få uppleva The Wall med Roger Waters. Det var en fantastisk upplevelse på alla plan, bara det att tiden gick aldeles för fort.

Eftersom Globens regler är att man inte får ta in systemkameror så fick Canons G12 följa med och som tur var så satt jag på första raden så avståndet var inget problem. Problemet var att G12 hade svårt att fokusera, men vi kämpade på och fick några hyvsade bilder. Men visst var det tråkigt att Globen kör med sina generella fotoregler för det första Roger sa var att man gärna fick fotgrafera men utan blixt.



Muren är riven och det är över.

Postat 2011-05-05 15:16 | Läst 3698 ggr. | Permalink | Kommentarer (8) | Kommentera

Forever Young

Igår fick man uppleva 80-talet igen, alla vi som fortfarande är "25 år" var där och väntade på våra gamla popidoler. Vi stog snällt utan att trängas men lite rebelliska var vi, för åter igen fick jag smuggla in kameran och den här gången var det inte lika lätt. Vi blev stoppade i entrén och dom genomsökte ryggsäcken noga och upptäckte kameran och fick inte komma in, men vi kom på ett nytt sätt att få in den. Jag kan bara avslöja att ungdomens erfarnehet i bakhuvudet var till hjälp, då man smugglade in sprit, smet in på danser fast man var för ung eller när pengarna tröt och man plankade in. Hur som helst så fick jag in kameran. Men funderar på att köpa en liten men väldigt bra kompaktkamera som ser helt enkel ut, så vakterna släpper in den utan problem, är den nån som har ett tips på vilken jag ska köpa?

Stort jublel blev det när Ultravox klev in på scen, men vad snopna vi blev, dom såg ju gamla ut..... vi som fortfarande ser ut som 25:)))

Dom här bilderna var svår att ta, det stog två vakter och spanade ut på publiken hela tiden och jag fick försöka smyg ta blider skymd av andra.

Sen kom höjdpunkten på kvällen Lustans Lakejer, här var det lättare att ta bilder men jag fotade bara ett tag, jag ville bara vara där och njuta av musiken också.

Åhh vad bra Johan Kinde var......

Eftersom vi gick ut på stan en sväng innan Alpaville och Human League spelade så orkade jag inte smuggla in kameran igen.

 

 

Postat 2010-08-14 12:37 | Läst 4323 ggr. | Permalink | Kommentarer (6) | Kommentera

Kent på hemmaplan

Igår var det dags för Kent att spela på hemmaplan, min syster hade 2 biljetter över så varför inte gå och se dom. Sagt och gjort packade en ryggsäck med regnjackor, för det kanske skulle komma en regnskur och hängde kameran över axeln.

Väl framme vid entren blev jag stoppad, man fick inte ta med sig systemkameror, jag tyckte att jag läst så noga och inte hittat det förbudet. Vakten föreslog att jag skulle lämna in kameran till gästservice.... trodde han verkligen att jag skulle lämna ifrån mig min kamera??? aldrig i livet. Vi gick iväg och gjorde en ompackning, kameran längst ner i ryggsäcken som min man bar, sen delade vi på oss eftersom som vakten nog skulle ha ögonen på mig och det funkade galant. Kändes bara lite roligt att nu smugglar jag in min kamera och när jag var ung var det sprit:))

Lagom när Kent skulle börja spela så började regnet och det verkligen öste ner långa stunder. Man började undra om man kommit rätt, det såg mer ut som ett Ku Klux Klan möte:)) Inte undra på att det var kamera förbud:)

Jag vågade ta fram kameran mellan dom värsta skurarna, men lusten att tränga sig långt fram i regnet och leran fanns inte, speciellt inte när jag var dyngsur om fötterna och fingrarna var som russin. Utan där stog jag och försökte få till några bra bilder och log för mig själv att jag plötsligt blivit ett sådant Kent fans att jag verkligen står där i ösregnet, jag som bara har en skiva med dom som nästan aldrig spelas:)

Lagom till sista låten så slutade regnet, jag fick i alla fall en bra regntest på kameraväskan och den var helt torr innuti till skillnad mot facket där jag hade plånboken, det var bara att lägga ut pengar och annat på tork.

Jag kommer aldrig glömma den här konserten.

 

Postat 2010-07-18 12:21 | Läst 3776 ggr. | Permalink | Kommentarer (8) | Kommentera
Föregående 1 2 3 ... 4 Nästa