SLOW PHOTO <=> EFTERTANKE OCH NÖJE

#2621. Postnord på väg??

Mycke klagomål haglar över Postnord?? –nu när vi delar postutdelningen med Danmark?? Allt har nu blivit blått?? –som skyn?? –i stället för gamla färgerna gult och rött??

Men det borde ju inte spela så stor roll?? –om vi delar postbördorna med våra muntra grannar?? Om det nu inte var för detta att man passar på att skära ned på personalantalet?? --trots att näthandel med paket har exploderat?? Jo, vi har märkt att de flesta breven nu går med elektroner i kopparledningarna eller ljuspulser i fiber?? –men paketen då??

Nåja det kanske blir bättre när ledningen i direktörsstolarna fattat?? –baspersonalen gnetar ju på som vanligt:

Post på gång i Lund anno 2018-08-15

Inlagt 2018-08-25 07:31 | Läst 1773 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Hej Bob.
Her i DK har vi jo fået lov at beholde vores røde postkasser. Men det går langsomt med at indføre den blå farve alle andre steder. De fleste af vore postbiler er stadig gule og jeg har kun set et postbud med blå uniform. Det danske postvæsen har været meget reaktionært og gammeldags i alt for mange år. Meget af pakkeposten blev ganske langsomt overtaget af andre aktører - UPS m.fl. som indgik aftaler med salgsfirmaer om hurtig dag til dag levering. Først da "lokummet" begyndte at "brænde" kunne Postnord yde samme service.
Fint billede af det friske postbud i rigtig uniform, men hvad med cyklen :-)
Mvh. Erik.
Svar från Bob Bovin 2018-08-25 12:31
Hej,
Ja, vi har kvar några gula bilar och några gula cyklar. Det är klokt att byta när de är utslitna.
Ha det gott
Bob
Erik Madsen 2018-08-25 12:38
Enig og det er selvfølgelig også argumentet her med bilerne.
Mvh. Erik.