SLOW PHOTO <=> EFTERTANKE OCH NÖJE

#4610. FRAG?? –kuslig framtid??

Landet utom sig börjar bli skrämmande?? Den organiserade brottsligheten innehåller allt mer en kamp mellan gängen för att skydda sina brottsrevir?? –man dödar även inom splittrande gäng !!

Brottslighet infiltrerar även inom kommun och företag?? –detta är mycket skrämmande?? Då man har sett hur detta är början i fallna demokratier i Sydamerika.

När man ser graffiti på torget i den akademiska bondbyn med uppmaning till FRAG!! Vilket enligt nätet anger ”fragging”?? –vilket betyder döda i dina egna led??

Uppmaning till FRAG på Mårtenstorget  i  Lund anno 2024-02-17

Inlagt 2024-02-19 07:27 | Läst 515 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Hej Bob.
Gängkriminaliteten är också ett allvarligt problem här i DK. Innan var det Hells Angel mot Bandidos. Nu finns det olika grupper som kommer från invandrarsamhällena. En av dem hette "Loyal to Familia", som sedan dess har varit förbjuden här i DK.
Det finns flera liknande grupper runt om i DK. I dag har domar faldet mot ett antal unga, som samtidigt riskerar att få sin danska förstfödslorätt avdragen och utvisas ur landet.
Med många vänliga hälsningar från Erik.
Svar från Bob Bovin 2024-02-21 14:28
Hej Erik,
Jag ber om ursäkt för det sena svaret på din intressanta kommentar.
Vi är nog inte klara över att ni har liknande problem. Jag minns att ni har svårare motorcykel ligor som krånglar.
Men ni har ju nästan samma mängd invandring som vi har. Vi har nog inte samma lagar här som ni har. Här är det svårt att ta bort ett medborgarskap. Men det nya i bilden här är att mördarna blir allt yngre. Vi har också mycke sprängningar.
Ha det gott
Bob