Foto Grafiska Frukter m.m från Vasastan

Så här några dagar efter Gnesta Planket...

Det känns lite tomt och ensamt efter lördagens häftiga bildstorm ute i Gnesta. Jag har väl aldrig talat så mycket om mina egna bilder någongång tidigare. Det sägs att det var runt 500 besökare.

Vad ska man hitta på och göra i fotoväg nu då? Den tryckande värmen och fuktiga luften här i stan hjälper en inte på traven direkt. Jag tror jag lägger undan mina kameror ett tag, stänger av datorn och drar iväg till mitt nyinskaffade torp en tid i stället. Där finns hur mycket som helst att hugga tag i och lite hårt arbete med händerna brukar hjälpa till att få igång skaparkraften och kreativiteten igen.

Fast egentligen ska man väl bara vara nöjd och leva ett tag på all den uppskattning man fick ute i Gnesta tillsammans med de ”aderton” (klippen saxat från Södermanlands Nyheter).

/Bernt

Inlagt 2011-08-02 15:39 | Läst 6621 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Tjosan, där kom man med på bild igen! Du berättar för mig om Ingmar Bergman och Hovs Hallar.
Det är ju sådant som är så bra med planket, man får mer än bara titta på bilder.

Ha det gott! /Thomas
Svar från kreatören 2011-08-02 18:13
Samtal de e fint de! Tittade i morse på en Bergman dokumentär och ca 12:40 in i filmen finns några korta sekvenser från Hovs Hallar.
http://svtplay.se/t/102869/k_special__bergmans_lekstuga
Några dar på torpet verkar vara en alla tiders idé! Och ta med kameran i alla fall, du kan ju vänta till senare med att bestämma om du ska använda den.
Svar från kreatören 2011-08-02 18:24
Jag har just lovat hustrun att dokumentera vår renovering av torpet så kameran åker nog med i alla fall. Men det blir nog mest bilder för det privata albumet. Skall senare också försöka forska lite i olika register om torpets historia. Det är ju rätt spännande att det byggdes redan 1750.
Hej igen Carlzon !

maffigt !

grattis !

mvh Valérie
Svar från kreatören 2011-08-03 08:23
Salut Valérie,
Samedi dernier, j'ai assisté à une exposition de photo avec certains de mes photos. Il y avait environ 500 visiteurs pendant la journée et beaucoup d'entre eux ont apprécié mes photos.
(google translation).
Bonjour Carlzon,


Désolée de répondre si tardivement !


Quelle belle exposition, à voir les photos , rien de tel qu'un article et une photo qui immortalise ce beau moment, 500 visiteurs pour l'exposition cela fait beaucoup.

Actuellement je fais moi aussi une exposition au Palais des Congrès de Vittel en France.

Encore bravo à mon modèle préféré !!!!!

mvh valérie