Foto Grafiska Frukter m.m från Vasastan

I dag blir det några stenhårda bilder.

Två bilder från våren 2007 och båda är från ett besök vid Havs hallar på Bjärehalvön i Skåne. Jag kommer ihåg att hade stora problem att komma ner till stranden vid Hov hallar eftersom jag har vissa problem med balansen efter en fallolycka, och då är det inte lätt att gå på regnvåta stenar. Men som tur hade jag också mitt stativ med mig som fick det fungera som käpp. Att vandra omkring där nere på stranden kändes som att förflyttas till en försvunnen tid.

 

.

Besök i Stockholms utmarker.

I söndags drog hustrun och jag ut till ett Bauhous varuhus eftersom dom den här helgen hade extrapriser på oljeelement och vi behöver tre stycken till vårt nya torp som vi köpte förra året. Eftersom vi inte äger någon bil fick vi ta tunnelbanan ut till Stockholms utmarker. Från stationen i Alby traskade vi sedan i den decimetertjocka blötsnön fram till Bauhous templet. För en som tycker om att arbeta med händerna alltså snickra, måla, renovera å sånt är det som att stiga in i himmelriket när man kliver in i ett byggvaruhus av den här storleken. Där kan man gå i gångarna och klämma, känna och smeka på verktyg och material av alla de sorter och det är ganska lätt att låta femhundringarna fladdra iväg som lärkvingar ur plånboken. Men jag var ståndaktig den här gången och vi visste exakt vilka element vi skulle ha, så det var bara att prata med en säljare och sen slanta av. Lite tunga saker att släpa på i blötsnön, så i morgon kommer dom hem med budbil.

.

OBS! Enligt UPS tracking så skall mina böcker dyka upp hos mig i morgon tisdag, och om allt funkar som det ska så kan jag då ta med dom till Twang på onsdag.

/Bernt

 

Inlagt 2012-02-20 23:34 | Läst 4876 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Hovs hallar ser hårt ut. Sjalv har jag klättrat omkring ett flertal gånger i den bohuslänska graniten och det är hårt vill jag lova. Fina bilder på gråberget. Hoppas ni fär varmt i stugan nu då.
Med vänlig hälsning
Svar från kreatören 2012-02-21 13:47
Tack Hans-Åke!...och element levererades som utlovat!
Härlga bilder!! Jag har ett ben stativ som jag använder som käpp ibland också :) Beror på vilka miljöer jag besöker också. Eftersom jag är döv så har jag sämre balans än hörande. Ja hörseln påverkar balansen mer än vad man tror.
Svar från kreatören 2012-02-21 13:45
Tack Mikael! Jo jag vet det där med hörseln eftersom jag har kraftigt nedsatt hörsel på ena örat
Regnvåta stenar kan vara riktigt svårt att gå på.
Fina bilder med härligt "tryck" i.
Hoppas böckerna hinner fram så du kan ta med dem i morgon,
ser fram mot att få mitt ex i handen.
/Krister
Svar från kreatören 2012-02-21 13:41
Tack Krister...å böckerna har kommit!
Jag som bor så nära borde göra ett besök dit. Gillar den översta "stenhårda" bilden, mycket ;)
Svar från kreatören 2012-02-21 13:50
Tack Johan! Det var bara lite för vackert väder när jag var där för att få riktigt bra bilder.