Foto Grafiska Frukter m.m från Vasastan

Kortrapport 2 från Brödåkra våren 2009

"Man kan föra många recept på hur man gör bra konstverk. Att det ska vara ärligt, att det handlar om att skala bort, och skala bort. Att det handlar om att ställa sig naken. Att överraska. Att döda sina darlings. Man kan säga så många saker hur det går till, att det börjar kännas lite onödigt och oöverstigligt svårt.

Ett enkelt förhållningssätt är förstås att bara anstränga sig så mycket och ofta man kan. För att öka på chanserna för en fullträff."

/Lars Winnerbäck

(hittade det här Winnerbäck citatet på Thomas H Johanssons blogg)

 

Att få in några fullträffar.  Jag undrar hur många fullträffar man får in på ett år, ett liv. Alltså bilder som hugger i en direkt på någotvis och som har det där lilla, lilla extra. Jag skulle vara nöjd om jag kommer upp till femton-tjugo.

OBS! Bilderna har ingenting med  texten ovan att göra.

 

Från mitt liv i Brödåkra är det ingenting annat av vikt att rapportera om idag. Jag har varit lite trött sen jag kom ner men Christer säger att det bara är "Jet-Leg" efter resan...

/Bernt

Inlagt 2009-04-28 16:24 | Läst 8689 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Vad är det för en skalle på första bilden?....skulle först säga hund....men tyckte ögonhålorna var så stora....hur som helst en fin bild!