Foto Grafiska Frukter m.m från Vasastan

Visst är det skönt att arbeta med proffs!

 Jag tyckte att mitt bildkollage med femtio bloggbilder jag gjorde för ett tag sedan var värt ett bättre öde än att bara finnas på nätet så jag gjorde i ordning en 50 x 70 cm (4724x6615) gråskale fil i 250 dpi. Jag skickade iväg filen vid tolvtiden och strax efter tre fick jag ett mejl om att bilden fanns klar att hämta upp, snabba puckar! Och riktigt nöjd blev jag också. Om ni kommer till ”Reclaim Photography” den 26 november kan ni få se kopian. Jag arbetar numera bara på min laptop och har därför ingen korrigerad skärm direkt men efter det att jag tidigare kört ut en testbild som visar hur Crimsons fotografiska utskrifter blir i förhållandet till min skärm och ställt skärmen efter den så funkar det helt ok.

På väg upp till Crimson fick jag för första gången åka i en av de nydesignade tunnelbanevagnarna. Påminner lite om de Metrovagnar man åkte med i Paris i slutet på 60-talet tycker jag, alltså mindre sittplatser och mera plats för stående passagerare.

11-11-11-11-11. Det har varit mycke snack om 11 idag. Jag tog en bild vid fikabordet kl. 11.11. När jag sen kollade på filen från LX3:an så upptäckte att klockan på den gick ca 15 min fel plus att den levde kvar i sommartid. Så kan det vara…

Åsså blir det en tur ner till Skåne å Brödåkra igen…

Trevlig helg!

/Bernt

Inlagt 2011-11-11 16:16 | Läst 3980 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Sommartid i kameran märkte jag också av i går, sprintade som en tok över Västerbron för att hinna hem och handla innan affärerna stängde, missade med två minuter trodde jag, men hade femtioåtta till godo. :)
Du har ett jäkligt gott foto-öga Bernt, jag fascineras över din förmåga att se och ta bilder som håller av i princip vad som helst.
Ha en fin helg!
/Affe