Alla dessa Ögonblick.

Dag 14 - Full aktivitet i det lilla lilla huset

I det lilla lilla huset, i det lilla lilla rummet, byggs det om. Det börjar bli bråttom nu. Om en vecka får den lilla lilla familjen en lillasyster och innan dess måste den nya sängen bli klar. I huset på 35 kvadrat hålls det på att möbleras om och platsbyggas inredning för att det ska passa när den lilla familjen blir större. 

Flitens lampa lyser i det lilla lilla huset.

Det ska platsbyggas en ny säng i det lilla lilla rummet. 

Det lilla lilla huset behöver mer förvarning och en ny säng, och under den nya platsbyggda sängen kommer det få plats många lådor,

Och när pappan och morfadern bygger om i det lilla lilla huset, provar den lilla pojken, som snart blir storebror, att tända och släcka adventsljustaken i fönstret hos mormor- minst hundra gånger.  

Inlagt 2018-01-14 20:04 | Läst 1382 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Oj, 35 kvadratmeter och de ska snart bli fyra...Men vill man så går det. Fastnar för andra bilden. Läckert ljus från fönstret på "byggaren".
Hälsningar Lena
Svar från Evacent 2018-01-15 08:28
Tack Lena! Jo, det blir nog en utmaning med 4 personer på sån liten yta. Tycker vi i vår tid. Min mormor hade 17 syskon (varav 4 tvillingpar!) bodde på en väldigt liten yta i ett litet hus. Många barn i samma säng i samma rum. Helt obegripligt idag!