Beskriva MINA Tankar om -NATURFOTO -i ord och bild .

Förlåten .

Jag var kanske inte den bästa av barn . Fick problem med mycket väldigt tidigt i livet .  Tonåren följde med  fortsatta problem . Spriten har varit ett bekymmer i mitt liv .  Sen landade jag när jag fick tag i min fantastiska hustru . En människa som började ställa  krav på mej . Jag behövde dessa krav för att bli nykter .  Har inte berättat detta för någon  men nu känner jag att jag har så många vänner här på Fotosidan så jag vill ge mej friheten att berätta detta för er . Mitt fotograferande har gett mej ro och harmoni i mitt liv . Mina tidiga mornar ger mej det samma som spriten . Jag ber inte om sympati och omtanke  för något jag gjort . Livet väljer man själv . På detta sett vill jag tacka min hustru för att hon förstår mej . Hälsningar Krillan 54 .

Inlagt 2014-07-23 22:12 | Läst 1328 ggr. | Permalink
Grattis! Låter som du fått ett bra liv nu.
Mvh!
Hej
Roligt, bra att livet har nystat upp sig, för dig och att du träffade en människa som stöder dig. Men det du säger att livet väljer man själv vet jag inte om jag kan gå med på, det är allt för många i vår omvärld som inte får en sportslig chans att välja. Vi får skatta oss lyckliga för att vi är födda i en del av världen som ger människan en möjlighet att just välja.
Må gott
/Hans-Åke
FInt inlägg Krillan, och jag önskar Er allt Gott! =)
Skönt att det ordnat upp sig för dig!
Ha det så bra!
Tack för era tankar . Hälsningar Krillan 54 .
Starkt inlägg Krister. Hoppas det fortsätter lika bra. Vad vore vi män utan en stark och stödjande kvinna?
Ännu en gång ett stort tack . Hälsningar Krillan 54 .
Läste din blogg men när du skrev den men det kom saker emellan så här kommer det något sent.
Kan bara säga att det är starkt att ta sig ur ett beroende, har sett ett antal i min omgivning som klarat det och ett antal som inte klarat det. Förstår att din hustru har stor del av i det.
Som samhället ser ut är det inte så konstigt. Med ena handen pekar man finger och med den andra håller man i glaset. Hur skulle cityfesten se ut utan öltält ? Till och med i hockey arenan måste det finnas öl. Man går på hockey, inte för att se en match utan ta en öl. Ölen är en extra inkomst för lagen. Jag tycker inte att det är konstigt att många trillar dit.
Jag själv har aldrig druckit sprit eller rökt av den anledningen att det är inte gott. På min tidigare arbetsplats var det många anställda. Ibland var det en gemensam utekväll för oss. Varför ska du med som inte dricker fick jag höra många gånger. Nu tog jag inte åt mig av det utan allt förlöpte väl. Jag har inget emot att min fru eller barn tar ett glas ibland om det sker med förnuft.
Önskar dig allt väl i fortsättningen.
Sten
Svar från krillan54@gmail.com 2014-08-09 12:50
Tack Sten för dina vackra tankar . Skönt att det finns folk som bryr sej . Hälsningar Krillan 54 .
Starkt skrivet Krister! Skont att det har ordnat upp sig!
Mvh, Gunnar
PS hittade dina 'Naturtankar' forst nu, annu en plats att njuta av dina fina bilder och tankar liksom din hemsida.
Svar från krillan54@gmail.com 2014-08-27 17:32
Tack Gunnar för dina fina ord . Hälsningar Krillan 54 .
Starkt, Krister!

Krama din fru från mig och håll din haka högt.
Du är den modigaste man jag någonsin "mött",
Jag är djupt imponerad!!!

/ Bo
Svar från krillan54@gmail.com 2014-08-27 18:44
Tack Bo för dina fina tankar . Jag blir nästan rörd . Hälsningar din fotovän Krillan 54 .