Beskriva MINA Tankar om -NATURFOTO -i ord och bild .

Om morgonen .

Den bästa tiden för mej är när jag får vakna till en tidig morgon . Titta ut genom sovrumsfönstret och se vad det bjuds på för väder . Vakna till och ge mej ut i vår fantastiska natur . Min Nikon kamera är min trogna följeslagare på mina vandringar vid mitt paradis Kalmar-Dämme . Året 2015 har precis börjat -men det ska bli roligt att se vad det har att erbjuda . Var med en fotokompis och vandrade längst kusten vid Pataholms vackra natur . Jag monterade min Nikon på stativet och fotade en helt fantastisk vattenspegel . Vad jag inte såg var att min fotovän avbildade mej medan jag var upptagen med att försöka återge det vackra med min kamera . Jag vill försöka bjuda er kära vänner på Fotosidan min upplevelse i ord och bild . Om jag lyckas vet jag inte men som sagt är det ett försök . Jag vill passa på att önska er alla här på Fotosidan en fantastiskt skön vår med många lyckliga stunder i vår otroliga natur . Ha det bra önskar Krillan 54 . Krillan 54.

Inlagt 2015-03-16 19:01 | Läst 2231 ggr. | Permalink
Tacka din kompis. Det där är en bild som är väldigt kul att ha och dessutom användbar om man gör bildespel etc. Ha en fin fotovår du med.
Hälsningar Lena
Svar från krillan54@gmail.com 2015-03-17 17:16
Tack Lena för dina fina rader . Har redan tackat min fotovän för att han ville ödsla en bild på mej . Ha en skön vår önskar Krillan 54 .