** Idag gör vi arbeten på vårt system, kortare störningar och nedtid kan förekomma. **
Bilder, ofta från Gryt, Ösmo.

Bloggtorka

Det är inte så att jag tar litet bilder, tvärtom, och det är inte så att jag lägger ut litet bilder, tvärtom, men jag inser att sedan Fotosidans form lades om så är det sällan jag tar mig omaket att scrolla ned till bloggarna, vilket i sin tur leder till att jag heller inte lägger ut bilder på FS.

Jag har väldigt svårt att förstå att förändringen skulle ens vara i närheten av att "satsa på bloggarna".

Ett par dagar på Öja/Landsort gav bl a denna nattbild av Landsorts Bredgrund. Bländare 22 för att få "refraktionsstjärnan" och ISO 200 för att få en lågt brus krävde stabilt stativ. Tror att jag hamnade på 30 sekunder eller så. T2 och 55-200 på 200.

Tyckte att medlemmarna i solnedgångshatarnas riksförbund också skulle få litet mat. Lotsutkiken/Svedtiljas i norr för de som inte varit där. 18-55:an som nästan jämt sitter på.

Inlagt 2017-07-08 06:10 | Läst 1870 ggr. | Permalink
Måste erkänna att jag inte förstår när du skriver att du måste scrolla 'ned' till bloggarna.. 'BLOGGAR' står det på rad bland andra rubriker, i stort sett högst upp på sidan, finns där utan att behöva scrolla.. bara att klicka en gång på 'BLOGGAR' så är du där!
Hälsn!
Svar från ajoe 2017-07-09 10:22
Det visar ju bara att vanans makt är stor. Jag gick alltid in på bloggarna när de fanns under aktuella foruminlägg till höger. Att klicka på bloggarna har liksom inte fallit mig in ;-)
ehrsa 2017-07-09 18:21
Misstänkte att du inte hade sett texten 'BLOGGAR' nästan högst upp.. den borde vara tydligare utformad! Tog ett tag innan jag själv upptäckte den..
Hälsn!