Man kan lika gärna ha roligt i väntan på döden, och varför inte fotografera lite emellanåt, och kanske skriva lite också.

Ja, man måste ha en profilbild av sig själv

Rubriken är svaret på frågan i rubriken till mitt förra inlägg. Efter att ha läst lite kommentarer och funderat, har jag kommit fram till att man ska ha en profilbild. Men jag har ju nästan inga bilder på mig själv. I alla fall inte nytagna. Nu blev det en bild som någon tog när något av mina barn ville leka med kameran. Det måste vara det yngsta barnet, för det äldre skymtar i bakgrunden. Ingen bra bild, rörig bakgrund och så, men det är vad jag har. Jag byter någon gång när jag får till en bättre bild, så håll till godo så länge.

Inlagt 2009-12-19 14:49 | Läst 893 ggr. | Permalink
Du kan ju ställa dig famför spegeln och ta en bild men denna är väl bra/bert
Svar från Hundblues 2009-12-19 18:13
Så kan man göra, men det tycker jag är lite fantasilöst. Jag skulle vilja göra något mer. Och något som är mer jag.
Välkommen i porträttgalleriet! Inget proffsporträtt kanske, men bilden är ändå inte så dålig. Kanske har du någon vän som har lite hand med kameran och kan göra något nytt? Själv tycker jag inte att det gör något att man ser lite glad ut på en profilbild! :-)
Svar från Hundblues 2009-12-19 22:08
Av alla mina cirka 6600 digitala bilder har jag bara 25 där jag själv är med, och av dessa är det endast 9 som kan kallas porträtt. Detta var den bästa, (eller minst dåliga). Men när jag kom på hur jag själv tänkte när det saknades en profilbild, blev det nästan akut att hitta en bild. Och detta var den bästa. Vad gäller om man ska se glad ut eller inte, kan jag bara referera till ett av mina två valspråk."Man kan lika gärna ha roligt i väntan på döden". Och då kan man ju inte se allvarlig ut på bild. Egentligen. SKa fixa det vid tillfälle.