Man kan lika gärna ha roligt i väntan på döden, och varför inte fotografera lite emellanåt, och kanske skriva lite också.

Summering av semestern

  • 350 köra mil
  • 32 nätter i husvagn
  • 8 campingplatser besökta varav 3 helt nya för oss
  • 18 kaféer med lite klass besökta
  • 1200 bilder tagna

Lärdom: När jag tittar på mina blogginlägg med bilder som jag redigerat på den bärbara datorn framstår min sedan tidgare förvärvade insikt om att man inte ska redigera bilder på bärbar dator utan extern skärm, som ännu mer självklar.

Framtiden:Gå igenom 1200 bilder och se vilka som är värda att spara. Till exempel den här, från Kiviks marknad.

Inlagt 2011-07-24 13:15 | Läst 1818 ggr. | Permalink
Det verkar som om du haft en jobbig semester! ;-)
Svar från Hundblues 2011-07-24 14:50
Precis. Nu ska det bli skönt att komma tillbaka till jobbet och vila upp sig lite.

Eller om det möjligen är så att semestern har varit perfekt. Inte för många mil, inte för många omgrupperingar, inte för få kaféer , men möjligen lite för få bilder. Eller för många, beroende på om man tittar på antalet bilder jag har att gå igenom eller antalet bilder som blivit riktigt bra. Å andra sidan, skulle jag ha fått ihop fler bra bilder hade det förmodligen varit ännu fler dåliga bilder att ta bort.
Åhja.. nog tror jag du haft det perfekt allt, det låter onekligen så:-) Det är väl vad ni älskar att göra? Att få ta kommando på sin fria tid är kanske det trisammaste av allt, att vara sin egen chef liksom?
Så då är semestern slut nu då alltså...back to reality.
Mvh Anna
Jag tror FS har medlemmar som alltid redigerar bilder på sin laptop-skärm. Fast de kanske inte redigerar så mycket alls, utan bara kablar över bilderna från kameran. Själv står jag inte ut med att redigera bilder på en bristfällig skärm. Just nu sitter jag och njuter av min splitter nya Dell Ultrasharp 20'".

Så många år det är sedan vi semestrade på det där sättet, genom att kuska runt och upptäcka landet! Under åtskilliga år var det faktiskt jättekul, men sedan blev det så att vi återvände till några favoritplatser. Och till sist slutade vi att åka runt helt. Man tömmer liksom ut det mesta förr eller senare. Innan vi kuskade runt i Sverige brukade vi åka till Grekland, men vi tröttnade rätt snart på att turista som mjölkkossor.

Och numer, när vi har semester året runt, åker vi nästan aldrig någonstans. Sommarkaffet hemma på verandan håller pålitligt hög kvalitet! :-)