"Hjärtats tankar & funderingar"

Mardrömmar och vanföreställningar...

Då har det snart gått fyra veckor sedan jag började minska min medicin mot ångest och knappt en vecka sedan jag kommit ned till planerad ny dos.

Som vanligt har jag stundtals känt mig "sjuk av trötthet" och varit tvungen att gå och lägga mig ett par timmar mitt på dagen. Men jag har även stundtals känt mig "klarare i knoppen" och varit mer kreativ och företagsam än tidigare.

Jag har inte känt någon ökad ångest, däremot har jag fått helt horribla mardrömmar där jag ibland vaknar av att jag sparkar eller skriker rakt ut. Jag har även haft "en uns" av vanföreställning, vilket tydligen är vanligt innan kroppen hunnit vänja sig vid den nya dosen.

Man förstår verkligen vad stark och effektfull denna medicin är när man upplever biverkningarna, men även när man inser att den gett mig ett helt nytt ångestfritt liv.

Kram Milla

Hoppas Kim slipper mardrömmar i alla fall...Foto: Camilla Thieme  Modell: Kim Thieme

Inlagt 2014-03-18 10:30 | Läst 3118 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Mardrömmar kan verkligen slå omkull en ibland.
Det är ju kroppens sätt att Rensa, passa på medan det fysiska sover och det psykiska får ta plats- för att ge rum åt Livet.
Kämpa på, detta klarar du med. Om ett år kommer du läsa dina ord och tänka att det gick ju! Över förväntan. Och se vilka möjligheter du ger dig själv.

//Johanna
Svar från Trullan 2014-03-18 11:50
Ja, mardrömmar är verkligen skumma. Började beskriva mina i detta inlägg, men var tvungen att radera det jag skrivit. Mina drömmar är verkligen sjuka! Jag kämpar på, tycker detta går mycket bättre än förväntat (peppar, peppar). Om man jämför med biverkningarna jag fick när jag började med medicinen, är detta en dans på rosor :o) Tack för Ditt inlägg Johanna, det uppskattas!
//Milla
Mardrömmar har man utan piller också, tänk på det! =)
Gissar att din medicin har många biverkningar som du på sikt kommer att slippa!
Kram kram!
Svar från Trullan 2014-03-18 12:32
Jo, det vet jag :o) Men dessa är så EXTREMT sjuka!!!
För att inte tala om en vanföreställning jag hade för en vecka sedan... Jösses.
Kram Milla
Jag tycker du varit otroligt duktig, som jag sa ngn gång förut, har läst din blogg ett bra tag men inte kommenterat. Klart du kommer att få ett ångestfritt liv och det utan mediciner. Önskar dig allt gott! Hang in there.