** Idag gör vi arbeten på vårt system, kortare störningar och nedtid kan förekomma. **
Gatufotograf

Handla i butik på gammaldags vis

 Handlar givetvis gärna över Internet. Om jag vet tillräckligt om prylen. Men ibland behöver man besöka en affär för att se och klämma på sakerna. Som man gjorde förr i tiden.

Min gamla pannlampa hade gått sönder och den här butiken hade bra mellandagsrea på just sådana. Enligt deras hemsida. För att klara vintermörkret måste man ha en schysst pannlampa. 

I butiken passade på att ta en bild på kunden före mig. Jag fick sen min pryl av expediten. Men se,  när jag kom hem så gick inte batteriet att ladda. Återbesök idag således för reklamation. Fördel med närhet till fysisk butik.

Sen blev det en sväng för att kolla läget på hela gallerian. Några kilometer behövde jag i benen enligt motionsappen i mobilen.  Mötte några besökare på min rundvandring -  syns på nästa bild. Shopping är ju livet eller en stunds avkoppling bara. 

En grillad med bröd inhandlades i en tipsbutik. Ett par andra besökare i serveringen blev motiv medans jag åt. Som vanligt följde min Fuji x100v med på utflykten.

Inlagt 2022-01-22 08:25 | Läst 966 ggr. | Permalink
Hej,
Fin story om livet i landet utom sig. Inte så dramatiskt men med en korv med bröd spännande nog.
Ha det väl
Bob
Svar från Nisse Larsson 2022-01-22 09:55
En korv med bröd är toppen. Hälsar NL
Hej Nils-Erik.
Fine dokumentariske fotos.
Jeg købte pandelampe for flere år siden. Da jeg var tvunget til, at gå med 2 krykker, var det smart med pandelampen, som kunne lyse op på de mørke stier ude i naturen og kolonihaven.
Med mange venlige hilsener fra Erik.
Svar från Nisse Larsson 2022-01-22 16:23
Hejsan. Pannlampa är jättebra. Har använt min gamla för hemmafix. Den nya kan jag nu också använda vid promenader i mörkret. Hälsar NL
Pannlampa är en fantastisk uppfinning. Den lyser ju alltid åt det håll man tittar!

Smart att promenera i gallerian, det är ”lite” halt ute.
Svar från Nisse Larsson 2022-01-22 19:18
Hej Ylva! Gillar pannlampor verkligen. Gallerior verkar vara lite av pensionärsdagis och man riskerar att inte halka! Hälsar NL