Man lever bara en gång...

DAGNYS Uppsala NU KÖR VI IGEN...

Så kul att så många (tror vi var 15 stycken) kom och fikade. Precis som flera redan sagt blev avståndet stort mellan alla så det var svårt att prata med alla. Men det kändes som alla hade trevligt. Många fotoböcker visades, även många bilder. Torbjörn no 2, som jag inte kommer ihåg efternamnet på hade fyra inramade fanstastiska naturbilder. Jag blev verkligen imponerad. Han körde med Nikon och 1,7 x förlängare.

Kul att se att en granne, Bert-Ola hade kommit med oxå, en duktig Pentax-fotograf.

Nikos tog hojen, vilket jag skippade idag. Cafe Åkanten hade bra MC-parkering oxå.

Det som är så härligt med dessa fotofikan är att nya som gamla deltagare finner varandra direkt när man har sin hobby att prata om.  Här är det Torbjörn den Andre;s naturbilder som diskuteras. Tror alla var imponerade av dem.

Maila gärna mig namnen på Tobbe 2 och killen i gult så jag får rätt på sidan :-)

Som ni ser av Charlie här, behöver man ej kunna fota ELLER tala för att vara välkommen till Dagnys. Charlie var en skön lirare, tror han var DAGNYS första medlem som kom naken?


En av Nikon-Tobbes bilder. Helt otroliga.

Från en som aldrig fikat på Cafe Årummet tidigare måste jag ge dem 5+. Bra fika, mackor och kakor såg otroligt goda ut, kaffet var kanongott och toaletten var superfräsch. Jag kommer dit igen.

CANON-OLYMPUS-PANASONIC Janne

Anna och Tobbe.

Anna verkar undra om det är bilder på båda sidor om ramen?

Nikos håller sig till Pentax-Tobbes bok om spelmän.

Josef, Canon 60D, ny deltagare som verkade trivas som fisken i vattnet. Jag som känt Josef sedan 1990-1991 nån gång är jätteglad att han "fastnat" för vår hobby.

Tar gärna hjälp med namn här ;-)

Pentax-Tobbe kör en balanserad kost :-)

Charlies ägare och Josef.

En sammanfattning, en trevlig fika, där vi till nästa gång måste lösa hur vi lättare kan prata alla tillsammans.? Nästa nång gång i början oktober, info kommer.
Nån frågade idag när vi startade Dagnys Fotofika. (Efter Uppsalasonen Owe Thörnqvists åhhå Dagny...) Och första gången var 5/3 2011, sedan har vi kört första helgen varje månad utom juni-juli-aug.

Inlagt 2011-09-03 20:51 | Läst 1866 ggr. | Permalink
Till min stora besvikelse var det ju bara bilder på en sida!! Attans, alltså! ;)
Det var trevligt att ses igen! :) Ser fram mot nästa gång!
/Anna
Svar från Otten 2011-09-03 21:06
Nä jag vet inte, jag kollade ju bara på framsidan :-)
Men du, Tobbe med balanserade kosten kör ju med Sony!
Svar från Otten 2011-09-03 21:04
Sorry. SONY-TOBBE så klart, inget annat.
Pentax-Tobbe? Fy skäms Per :-( Sony ska det vara. Nåja, till viss del har du rätt jag har ju ett antal analoga Pentax i skåpet hemma. Jag håller med dig om fikabröd mm, det var fräscht och gott. Den balanserade kosten smakade alldeles utmärkt :-). Tyvärr missade jag min namnes tavlor. Gick de verkligen runt? Det blir lite problem när vi är så här många. Vi måste hitta ett ställe där vi lättare kan snacka med varandra.

/Torbjörn
Svar från Otten 2011-09-03 21:16
Ja, Tobbe, vad kan jag säga till mitt försvar? Inget.
SONY, SONY SONY, det visste jag ju :-) Fullformat osv...Ja hur gör vi nästa gång? Kanske läge att vara nån annanstans? Jag kan nog iofs hålla lokal på jobbet...
Bra att din granne B-O dök upp, jag slipper vara en ensam Pentaxägare i sällskapet! Fjärde bilden nerifrån är på Håkan, en macrovän i likhet med B-O.
Vilka trevliga bilder du tog Per, toppenfina porträtt.
Du fångade de rätta ögonblicken.
Kram Lena