Man lever bara en gång...

Traderastudio på köksbordet

Ledig idag och tänkte rensa ut lite saker så jag fixade en studio på köksbordet. Min första kamera fick oxå stå modell, men vet ännu inte om den åker upp på Tradera. Nån här kanske är spekulant på den? :-)



Fullt fungerande (åtminstone sist den användes, slutaren och bländaren verkar OK.
Annat som hamnade på bordet var några flygmodeller som tar stor plats hemma. Lade IPHONE4 på bilden som storleksreferens. Tyckte det var lite kul att först fota objektet med den :-)
Manual här http://www.urmonas.net/manuals/isoletteII/isoletteII.html


Inlagt 2011-03-15 13:02 | Läst 1798 ggr. | Permalink
Det är bra att göra sig av med saker man inte behöver...oftast har man allt för mycket prylar. Jag avskyr att ha för mycket saker omkring mig.
När jag lägger upp annonser ser mina bilder katastrof ut och sambon säger då direkt "ja du gumman...inte kan man tro att du är fotograf inte" Då kastar jag alla krav ut på balkongen. Men du har ju gjort fina annonsbilder.
Ha det gott
/Lena
Isoletten ser ju väldigt fin ut. Jag skulle egentligen behöva följa ditt exempel för det ligger för många kameror här hemma. Samtidigt är det svårt att skiljas från sina kompisar :-).
Svar från Otten 2011-03-15 20:07
Jag skall ta och fota mina gamla Praktikor med vid tillfälle. Dom gör sig bra på bild, den gamla kamerorna. Denna AGFA köpte pappa ny på -50 talet och jag ärvde den runt 1975 när han uppgraderade till Praktika systemkamera. Jag hade även tagit ett par rullar med en Instamatic 126? innan.
Säger bara att inte kan du väl skiljas från din första kamera!?!? Den ser för rolig ut också!
Svar från Otten 2011-03-15 22:17
Nä du har nog rätt, får väl bli hyllan i kontoret