** Idag gör vi arbeten på vårt system, kortare störningar och nedtid kan förekomma. **
Foton på fåglar och landskap men även en del annat som kommer framför linsen emellanåt.

Skogspromenad

Laxvik

Både jag och min fru var sugna på att ge oss ut i det snölandskapet som skogen kunde uppvisa. Jag såg framför mig att jag stod och fotograferade snötyngda träd. Björkelund fick det därmed bli. Väl på plats kom blicken istället att falla på det som befann sig i kängskaftshöjd eller lägre. Där ser man hur ett förföreställt fokus skiftar till ett annat när man är på plats. Fast det är så jag gillar att fotografera. Att följa den ingivelse jag får när är på en plats i stället för att slaviskt följa och försöka få fatt en bild jag skapat i mitt sinne. Improvisera som det heter. Något som jag gillar att göra och antagligen en del i att jag uppskattar jazz.

#2

Laxvik

#3

Laxvik

#4

Laxvik

#5

Laxvik

TheInvisibleJackal

Inlagt 2024-03-07 11:09 | Läst 471 ggr. | Permalink
Härlig kall ton i detta landskap, men nu vill jag ha lite varmare. I skrivande stund är det lite köldslaget häromkring, bara jag slipper mera snö så...
Svar från TheInvisibleJackal 2024-03-12 12:57
Tack Morgan.

De sista dagarna har varit kyliga. Har cyklat i två veckor till jobbet nu. Det gäller att pälsa på sig. Framförallt om fötter, händer och huvud. Jag har en mil och det brukar ta 35-40 minuter att cykla beroende på hur många rödljus jag måste stanna vid.

Hälsningar Jörgen