Annons
X. Oanvända vyer > Nyheter > Felix st Clair Renard fick guldmedalj

Felix st Clair Renard fick guldmedalj

Felix st Clair Renard fick på tisdagen motta en guldmedalj från det franska turistministeriet, för sina bilder från de franska alperna i allmänhet och Chamonix i synnerhet.


Platsen var Piperska Muren på Kungsholmen i Stockholm och bland gästerna återfann man förutom många vänner till Felix även representanter från de flesta franska skidorterna samt folk från turist- och resebranschen. Efter en nästintill rutinmässig bildvisning av Felix, med en bred samling bilder från världens alla hörn, så var det dags för prisutdelningen. Under stora applåder mottog Felix guldmedaljen, och sedan följde ett tacktal som kom att bli en hyllning till Frankrike, för dess underbara skidåkning, dess trevliga befolkning och det goda vinet förståss.

Hittills har 8 svenskar fått motta en sån här utmärkelse från Franska Turistministeriet för sina insatser för den franska turismen.

Vi på fotosidan.se vill passa på att gratulera Felix till denna utmärkelse och önska honom lycka till med fotandet i framtiden, vi hoppas kunna få ta del av mer bilder här på fotosidan.se

Till Felix utställning

Publicerad 2001-09-21.
Få ut mer av Fotosidan som inloggad

Fotosidan är gratis! Som inloggad får du smarta funktioner. Du kan ladda upp 10 bilder och få kritik på dem. Du får vårt nyhetsbrev. Du kan skapa köp&sälj annonser mm

Merläsning

ANNONS