Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
X. Oanvända vyer > Nyheter > Gagnefs Fotoklubbs årliga kalender

Gagnefs Fotoklubbs årliga kalender

Redaktionen fick in information om Gagnefs Fotoklubbs årliga kalender. Läs mer nedan.

Arbetar du också i en fotoklubb och vill slå ett slag för klubbens verksamhet så hör av dig till redaktionen så kan vi kanske hjälpa till att sprida informationen.



Gagnefs Fotoklubbs årliga kalender sedan mer än 20 år är mycket omtyckt och den tenderar att bli både ett samlarobjekt och en traditionell kalender.

Man köper två exemplar: ett att anteckna i och ett att lägga undan.



Här ovan ses ett par av de senaste årens utgåvor.
2002 års tema är "Fordon" och omslagsfotograf är som så ofta förr den utomordentligt skicklige HP Persson och bilden togs omkring 1928. HP Persson var verksam i framför allt Djura och Gagnef under 1900-talets första årtionden och har efterlämnat 4 ton glasplåtar, en otrolig bildskatt! HP Persson tog också omslagsbilden på de tre badnymferna på seklets första kalender som också ses här ovan. Författaren Erik Yvell har skrivit kalenderns prolog.

Priset är som vanligt 40:- och vill man att den ska skickas sätter man helt enkelt in 60:- på postgiro 80 65 72 - 4. Då ingår både emballage och porto.

Viktigt: Namn och adress på inbetalningskortet.

Ett litet antal av tidigare års kalendrar (med ett par undantag) finns fortfarande att köpa.

Christina Alm är ansvarig för GFK:s kalender och svarar gärna på frågor.

Publicerad 2001-12-24.
Få ut mer av Fotosidan som inloggad

Fotosidan är gratis! Som inloggad får du smarta funktioner. Du kan ladda upp 10 bilder och få kritik på dem. Du får vårt nyhetsbrev. Du kan skapa köp&sälj annonser mm

Merläsning

ANNONS