Annons
X. Oanvända vyer > Nyheter > Nikon COOLWALKER

Nikon COOLWALKER

10 000 högupplösta bilder i fickan

Nikon lanserar idag COOLWALKER, ett kompakt och lätt, portabelt fotoalbum för digitala bilder. Med 30 GB lagringskapacitet kan COOLWALKER förvara cirka 10 000 6-megapixelsbilder. Användaren kan var som helst på ett smidigt sätt visa sina digitala bilder på den 2,5 tum stora LCD-färgskärmen – eller i storformat på TV.

Med COOLWALKER kan användaren enkelt dela sina digitalbilder med vänner och bekanta utan att vara bunden till en dator. Tack vare den stora lagringskapaciteten i kombination med funktioner som underlättar sortering och organisering, blir COOLWALKER också en utmärkt förvaringsplats av bilderna.

COOLWALKER väger endast 350 g inklusive batteri och är designad att vara lätthanterlig och smidig såväl i format som i användargränssnitt. Användaren kan lagra bilder i JPEG-, TIFF- och NEF-format och bilderna sparas alltid efter datum. COOLWALKER går att koppla till en projektor eller TV och med den tillhörande fjärrkontrollen kan användaren visa bildspel i storformat.

Tack vare ett kraftfullt laddningsbart Li-jonbatteri kan COOLWALKER vara igång i upp till en och en halv timme. Menyer kan väljas på engelska, franska, tyska eller spanska. Formatet är 81 x 130 x 35 mm och produkten beräknas finnas i handeln från mars 2004. COOLWALKER kommer att kosta 5 490 kronor inklusive moms.

Publicerad 2004-02-02.
Få ut mer av Fotosidan som inloggad

Fotosidan är gratis! Som inloggad får du smarta funktioner. Du kan ladda upp 10 bilder och få kritik på dem. Du får vårt nyhetsbrev. Du kan skapa köp&sälj annonser mm

Merläsning

ANNONS