Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons

Letar Carry-on Backpack med mycket utrymme - och inte allt för dyrt

Produkter
(logga in för att koppla)

WeeBee

Aktiv medlem
Hej,

Jag undrar om någon vet om någon ryggsäck som skulle rymma allt detta som man även kan ta med som carry-on för min landscape/nature combo-utrustning.

1x kamerahus (Sony Alpha 7-serie) + 3 extra batterier (ja... vi snackar just nu om en A7Rii som tuggar batterier som godis)
2x normalstora objektiv (Tamron 28-200 + Tamron 17-28 (alt. VILTROX AF 16mm F1.8 FE ))
1x Teleobjektiv (Tamron 150-500)
1x DJI Mini 4 Pro inklusive fjärrkontroll och minst 1 extra batteri (laddaren kan gå i check-in)
1x 14" laptop (laddare kan gå i check-in)
1x battery pack för telefonen

Och helst också finnas utrymme för lite andra småsaker som man inte vill/får ha i check-in.

Vet att totalvikten för allt det ovan troligen går över de flesta flygfirmors maxvikter, men hittills i mitt liv har de aldrig kollat det, utan bara yttre storleken. 🤞

Och helst inte för dyr som sagt. Och helst så det rymmer med lens hoods. Eller brukar ni ha med lens hoods i era packningar?
 

ErlandH

Aktiv medlem
Tror den finns (fanns iaf när jag köpte) i både en större och en mindre variant. En fördel är ju också att själva säcken är relativt lätt. (Vid någon flygning har man kontrollvägt och det var förstås några kilo över tillåten vikt, men när jag visade att det bara var kameror och liknande fick jag ta med den.)
 

bloo

Aktiv medlem
Shimoda Action X50 skulle jag föreslå. Där väljer du insats efter behov. Insatsen kan du ta ut vilket är smidigt om nu flygbolaget skulle bråka. Då kan du ta ut insatsen och ändå få med dig det viktigaste. Dessutom är det en grym ryggsäck med gott om utrymme.
 

saraarnald

Aktiv medlem
Teknikredaktör
ANNONS