Annons
Artiklar > Test: Think Tank MindShift Gear Backlight 36L - för dig som vill bära tungt
TEST

Test: Think Tank MindShift Gear Backlight 36L - för dig som vill bära tungt

Think Tank MindShift Gear Backlight 36L är en rejäl ryggsäck. Här med Nikon 600mm f/4, Sigma 35mm f/1.4 ART, 70-200mm f/2.8 och en Nikon D4S.

 
Plus

Vill du bära din utrustning längre sträckor är ryggsäck det bästa och mest ergonomiska alternativet. En fullastad Mind Shift Backlight 36L kräver dock en del styrka och tyvärr är den för stor att använda som handbagage på flyget.


Få obegränsad och direkt tillgång till denna och alla Plus-artiklar för bara

20 kr

för en månad

Redan Plus? Logga in så kan du läsa denna artikel.

Direkt efter genomförd beställning så kan du läsa denna artikel.

Dessutom får du som Plus-medlem:

* Beställningen gäller ett löpande medlemskap om en månad och som sedan automatiskt förlängs med två månader i taget för 79 kr. Ingen uppsägningstid men betald avgift betalas inte tillbaka. Du säger upp enkelt online.


Publicerad 2022-10-19.

Fotosidan produktdatabas


Omdömen från medlemmar, testbilder och produktinformation

3 Kommentarer

PMD 2022-10-20 19:41  
För flygning vet jag inte riktigt vad man ska ha för slags ryggsäck. Även en säck som håller sig inom flygbolagens maximummått blir oftast alldeles för tung för att ta som kabinbagage.

Det gäller att se oberörd ut när man går ombord. Inget stånk eller stön.
macsailor 2022-10-25 21:07
När jag flög till Vancouver i somras hade jag en vanlig kabinväska + en Lowepro Kameraryggsäck ProTactic BP 350 AW II. Fungerade utmärkt. Behövde inte checka in kabinväskan och ingen anmärkte på ryggans storlek (la den framför mig på golvet mellan mitt säte och framförvarande säte. Inga problem alls. Hade dock inte gått med den större modellen av Lowepro-ryggsäcken (450).
PMD 2022-10-25 21:53
Hur bra det går hänger ofta på hur fullt flygplanet är. Min fru fick checka in sin kabinväska för ett par månader sen eftersom det var fullt på bagagehyllorna.

Jag har varit med om att kabinbagaget vägdes vid incheckning. Min ryggsäck var för tung, men min frus var lättare. Vi fördelade innehållet jämnare så att incheckningspersonalen blev nöjd.

Mer premiumläsning