Annons
Användarnamn: Pistol-Pete
Ålder: 44 år
Bor: Norrköping, Östergötlands län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2008
Medlem sedan: 2009-07-19
Senast inloggad:

2009
Aktiv människa med en mängd passioner, foto den senaste... Vill lära mig allt! Jobbar som lärare och fystränare, har en underbar tjej och tre härliga barn! I övrigt kärlek till skateboardåkning, snowboardåkning, pétanque, musik och naturen.

2010
Fotomålsättningar är att få en bild till publicerad i Galleri FS (lyckades få en publicerad 2009), att våga mig på Gatufoto så jag får tillräckligt med bilder till ett album här på FS och och att bege mig till ett gäng nya ställen som är övergivna...

2011
Jag lyckades nå alla mina målsättningar under föregående år vilket jag än nöjd med! Nya målsättningar inför 2011 blir två tydliga och ett mer svävande. Jag ska lära mig att fotografera mer med blixt, främst inom porträtt och skateboardåkning. Tydligheten ligger i att det ska upp album här på FS. Sedan vilja hitta en attityd i mina bilder, en känsla som gör bilderna till mina. En tydligare stil med andra ord... får se vad som händer!

2012
Har arbetat med målen för 2011 och skaffat mig utrustning som jag trivs med. Har nu ett actionalbum och fler blixtbilder. Målsättning för 2012 är att jobba mer med porträtt. Jag vill också öva upp min förmåga att iakttaga min omgivning (ett svårare område att mäta dock). Ytterligare målsättningar är att få till en fotoresa utomlands och hitta ett bra sätt att visa upp bilder utanför datorn.

2013
Försöker hänga i. Fotografering är just nu nedprioriterat.

2014
...

2015
I slutet av detta år har fotograferandet kommit igång igen. Nya målsättningar inför 2016 är att ställa ut minst en gång, helst på kulturnatten i Norrköping. Skulle gärna vilja ställa ut något annat tema än UE-bilder.

Medlem i grupperna



 
iPhone
Vanligt
9 bilder
Out of time
Kollektion
0 bilder
Industriruiner
Vanligt
0 bilder
Action
Vanligt
0 bilder
Gatufoto i färg
Vanligt
1 bilder
Kust och hav
Vanligt
0 bilder
Gatufoto
Vanligt
0 bilder
Lämnat och glömt
Vanligt
0 bilder
Svartvitt
Vanligt
0 bilder
Fejkade Tilt-Shift
Vanligt
0 bilder
Porträtt och människor
Vanligt
0 bilder
Stadsbilder och arkitektur
Vanligt
0 bilder
 
 
ANNONS