Streetfoto40 Akademipoäng

En kurs av Anna Henriksson
Pepp!
Studiematerial
  • Läs hela boken!
    Bättre bilder / Streetfoto

    Läs hela boken "Bättre bilder / Streetfoto" av Eric Kim digitalt i Fotosidans PDF-visare! Boken är läsbar när du har gått med i kursen.

Senast inlämnat

Kursbeskrivning

En gatufotograf är på ständig jakt efter nästa bild. Oavsett väder eller tid på dygnet går det att fånga det perfekta ögonblicket – mitt bland stadens alla okända människor. Utmana dig själv och du kommer med hjälp av kameran öppna upp dörren till en ny värld.

Kursen innehåller en digital komplett version av boken "Bättre bilder / Streetfoto" av Eric Kim, liksom fotografiska utmaningar som hjälper dig att tillämpa dina nya kunskaper.

I kursavgiften ingår personliga kommentarer på dina inskickade övningsuppgifter från kursens lärare! Återkopplingen sker alltid så snart som möjligt, och max 1 vecka efter att du skickat in en bild.

Om Anna Henriksson

Innehållet i kursen är baserat på boken ”Bättre bilder / Streetfoto” skriven av fotografen Eric Kim. Övningarna är utformade av fotografen Anna Henriksson som även jobbar som skribent inom området fotografi. Hon är utbildad på Konsthögskolan i Umeå och Högskolan för Fotografi och ställer regelbundet ut sina fotografiska projekt runt om i Sverige.