Här kommer det att finnas mycket bilder, hoppas jag:)

Naturreservatet Hedlandet

Vi besöker naturreservatet Hedlandet ganska ofta, det ligger strax utanför Eskilstuna, ca 20 min med bil. Vi var där förra veckan när träden var fulla av snö. 

Dom unga träden var så tunga av snö så dom bildade portaler över den gamla skogsbilvägen, det kändes som en sagoskog.

På vissa ställen var det så mycket träd som låg över vägen så vi fick gå upp i skogen för att komma förbi. När vi kom fram till Hjälmaren så var det dags för lite kaffe.

Sen gick vi vidare upp i skogen.

Vi gick fram till vindskyddet.

Där funderade vi på hur vi skulle gå tillbaka, genom skogen eller gå samma väg som vi kom, vi valde skogen. Men ganska snart hade vi tappat bort stigen pga all snö, det blev en jobbig väg tillbaka utan stig och mycket snö och andra hinder, men det var underbart vackert.

Solen sken med den hittade inte ner i skogen utom på den här lilla strimman.

När vi väl var i bilen på väg hem stötte vi på fler hinder, det var bara att vända om och ta en annan väg.

Det är så många år sen vi har haft så här mycket snö och den kom redan i mitten av november, kul att få så många tillfällen till fotografering med snö.

Inlagt 2024-01-05 16:20 | Läst 503 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Verkligen vackra vintriga bilder, här har det inte kommit så mycket snö. Det har kommit i omgångar och även hunnit smälta bort, för tillfället är det vitt på backen men det är ju också minusgrader ute.
Svar från Mari Lidström 2024-01-07 18:21
Tack så mycket! Vi har haft ovanligt mycket snö och den kom ovanligt tidigt. Så jag njuter av det för det kommer förmodligen ta flera år innan det händer igen. Ha det bra! Mari