Foto Grafiska Frukter m.m från Vasastan

Tårtan var fin trots dagens sommarvärme.

Så var jag uppe på söder igen och träffade fotofikagänget på Tårtan, och det var trevligt som vanligt. Den här gången var det ju lite speciellt eftersom jag skulle lämna "Tårtan" T-shirten till dom som beställt. Dagen till ära hade åldringen som jag skaffat Swisch på mobilen och det funkade fint utan problem för dom som betalade så bla då för Lessebobon Nils Bergkvists dotter som var där och hämtade en tröja.

Annars var det mesta sig likt vilket betyder lite snack om hur man mådde och lite olika krämpor i början medans "fikagubbarna" droppade in en efter en. Sen dryftades aktuella samhällsproblem och lite om bild och kameror naturligtvis. Ingen större skillnad mot tidigare träffar alltså.

Jag gick från Hornsgatan hem till Vasastan trots för mig lite besvärliga sommarvärmen. På vägen slank jag in på Rajalas Foto för att köpa en ny kamerarem. När jag skulle betala sa försäljaren att han kände till mitt namn och att han gillade mina svartvita lite grafiska bilder plus att han tyckte att mina självporträtt var riktigt "coola". Sånt känns fint för en "gammal" bildman att höra.

 

I dag har det gått 1227 dagar sen jag tog min förhoppningsvis sista John Silver, utan filter såklart! Men suget finns kvar fortfarande, man blir nog antagligen en rökfri "cigolist" resten av livet.  Foto: Christer Smedberg

Trevlig Helg!

/Bernt

Inlagt 2016-05-05 11:17 | Läst 2448 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Bra bilder på typiska foto-fikare. Sluta röka är svårt. Enkelt beslut men tuffare att infria, har du klarat det så här långt ska du nog fixa det.

/Stephan

PS. Tröjan blev bra!
Fina bilder, nikotinbegäret går aldrig ut kroppen tyvärr, det är för jäkligt, försöker sluta men kan inte helt lägga av, må gott, LO