Foto Grafiska Frukter m.m från Vasastan

Första tisdagen i julmånaden december...

När man har barn och barnbarn måste julen planeras långt i förväg. Vem skall vara hos vem. Vilka av svärföräldrarna skall få besök eller vilka av svärföräldrarna skall få besöka osv...
Nu behöver inte jag just lägga mig i allt det där, jag har överlåtit det organiserandet till min fru redan för länge sedan. Hon har också hand om inköp och kontakter om vilka julklappar som skall införskaffas och till vilka priser.
I år har jag däremot fått ett specialuppdrag eftersom en digitalkamera skall finnas i ett av paketen. Min hälare är kontaktad och jag är lovad leverans i god tid.
Bilden: Två av mina barnbarn, Beatrice (professorn) och Josephine (konstnärinnan).

Message from Mickeberg country

I går fick jag via mailen Micke Bergs nya pdf-bok på 125 sidor. Stockholm 1955-2008, nästan ingen text den här gången i stället massor av bilder. En hel del som man inte sett tidigare men också en hel del klassiska Mickekort.
För mig som är lite lagom äldre finns det många fina bilder med stor igenkänningsfaktor som satte igång hjärncellerna, och det skall ju vara nyttigt för oss äldre säger dom visa.
Pdf-boken går att köpa för en tvåhundring om ni beställer den via mail från mickeberg@hotmail.com



I förrgår köpte jag förresten en rulle film...tänk vad färsk film kan lukta gott och väcka minnen. Det är liksom inte samma känsla i en bunt CF eller SD:s kort.

 

 

När det gäller vädret här i stan kan man tro att det fortfarande är november...
Klick, klick!

Inlagt 2008-12-02 23:43 | Läst 6154 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Tack för tipset om Mickes pdf-bok. Som nyinflyttad historienörd kan det vara kul att se hur stan såg ut innan jag kom hit =) Det får bli en julklapp till mig själv. (Sämre har man fått)